Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartós kapcsolatban élőknek nem szoktak hiányozni az ilyen izgalmak?
Másnak is van ilyen, csak álszentek az emberek és még anonim oldalon sem szívesen vállalják be. Addig működött igazán jól a másra rá sem nézek, míg az első udvarlóhoz hozzámentek/első kislányt elvették "oszt az vót mindig az lesz ezután is". Senkinek meg sem fordult a fejében, hogy van más van jobb, mert jó volt az, lehetett vele együtt élni meg gyereket gyártani, volt étel az asztalon, más nem is volt fontos.
Ilyen az ember kíváncsi, sok mindent megtapasztal, és ijesztő belegondolni, hogy a hátralévő 30-40-50 évben ez lesz és semmi más. Én is éreztem így sokszor, hogy emberek közé sincs értelme menni, mert ha egy valakivel többre jutok annál, hogy xy-n vagyok már leköpdösnek, hogy hisz neked van párod!
Nem állítom, hogy el fog múlni, de nem kell miatta szégyenkezni. Azt diktálja ugyan a polgári illem, de nem kell.
Erről egy jó szám is született, bár a Piramis az eredeti, de nekem az kissé vontatott:
Lassan 5 éve együtt vagyunk, de nem kell más.
Jó vele minden, őt szeretem.
Persze, tetszenek más férfiak, de nem hiányzik a szerelmen alapuló kapcsolatomba más férfi. Ütközik az elveimmel.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!