Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartós kapcsolatban élőknek nem szoktak hiányozni az ilyen izgalmak?
Hát, csinálj valamit a tartós kapcsolatodban. Szomorú lenne, ha csak az ismerkedés és valakivel való első szexuális élmények okoznának neked izgalmat.
Vagy pedig hagyd el a párodat és akkor csinálhatsz számodra izgalmas dolgokat.
Keress más izgalmakat...
Ha izgalom kell, akkor bliccelj a BKV-n. Ez amúgy is nemzeti sport lett. Jön-e ellenőr, elkapnak-e, leszállítanak-e?..... :-)
Nem úgy értem, hoyg csak azt találom izgalmasnak. De például, ha valakivel találkozok, akkor előfordul, hogy felkelti az érdeklődésemet, nem csak mint ember. Aztán persze semmit sem csinálok, de bevillan, hogy de jó lenne egy randi, de jó lenne elmenni valahova vele, megismerni, felfedezni.. aztán jön az, hogy kuss kis ördög, te már ebből ki vagy zárva, te már ne ismerjél meg senkit, és akkor néha úgy vagyok vele, hogy bacca meg, tipikus "ugyanaz a bugyi marad örökre" szituáció.
Ettől függetlenül, boldog vagyok a jelenlegi kapcsolatomban, nagyon jól működik, nem is akarom befejezni, csak akkor jön ez az érzés, mikor olyan helyzet adódna, amire régen egyből ugorhattam, és ma meg már nem lehet. Olyan, mintha mindkettőt akarnám.
Én értem mire gondolsz.Ez a tartos kapcsolat kötött nálatok is.Ugyan ebben vagyok.Jo lenne ismerkedni meg persze csábitani.De valahogy nincs merszed hozzá,benned van a hüség.Mondjuk nem feltétlen a szexröl szol.Hát elég érdekes.Laza kötött vagy Laza kötetlen TARTOS kapcsolat.
Ha erre vágysz hagyd ott nem neked valo,de ha vágysz rá akkor ne firtasd szerintem.Nekem ez mánt szerelembe.És holnapok ota ugy élünk nem tudja az érzéseim,és én sem az övéit.De bármit megtennék hogy felválaljon és nem csak szexuális alapon müködjön.Komolyra fordulhatna.
Ezt hívják úgy hogy elvagy a langyosvízben :) nem szégyen ez, csak nem kell azt hangoztatni hogy hogy oda vagy a jelenlegi pasidért, mikor nem igaz.
nekem is volt sok kapcsolatom. Akiért oda voltam, amellett nem éreztem késztetést hogy másra vadásszak, még akkor sem ha megláttam hogy a másik pasi milyen helyes. Na és, kit érdekel. De volt olyan kapcsolatom is ahol másfél év után azt kezdtem észrevenni, hogy lesem a férfiakat, hogy ki néz rám, ki érdeklődik. Na ekkor ért véget az akkori kapcsolatom. ki is léptem belőle. Van ilyen.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!