Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Örök hűség? - minek ezt hazudni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örök hűség? - minek ezt hazudni?

Figyelt kérdés
Miért kell ilyen hazugsággal egy házasságot indítani. Amikor tudjuk, hogy férfiak csak akkor maradnak hűségesek hosszú távon ha (hetrok és) impotensek, vagy ha minden szerető jelölt vissza utasítja őket, mert lúzerek. Arról már talán nem is kellene beszélni, hogy régebbi hosszabb távú kutatások azt mutáták ki minden harmadik gyerek mástól van, mint aki az apjának hiszi magát. Újabb DNS tesztes kutatások már csak azt hozták ki, hogy minden negyedik gyerek ilyen.
2010. dec. 9. 05:04
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
de nem is egy mesevilagban kedves utolso!!
2010. dec. 9. 10:09
 22/43 anonim válasza:
Csak nézzük meg az állatokat, a hattyú pl. hűséges,de mennyi madár száll ágról ágra. Mi emberek mért lennénk másabbak? Mert tudunk képmutatóak lenni? Szerencsés esetben persze megtalálhatjuk a magunk hattyu párját,de kicsi az esélye.
2010. dec. 9. 10:09
 23/43 anonim ***** válasza:

"de nem is egy mesevilagban kedves utolso!!"

Mondtam egy szóval is, hogy senki sem csalja meg a párját? Nem. Van ilyen. Sok. De nem kéne úgy előadni, mintha ez mindenkinél így működne. Neked, meg pár morális társadnak lehet.

2010. dec. 9. 10:13
 24/43 anonim ***** válasza:

Igenis létezik örök hűség! Pasi is ugyanúgy tud egy életen át hűséges lenni a feleségéhez, ha:

- igazán szereti a nőt!

- jó nője van és mindent megkap tőle az ágyban, változatos a szexuális életük együtt!

Én megbízom a férjemben, és tudom, hogy mi örökre hűségesek leszünk egymáshoz!

26/N

2010. dec. 9. 10:27
 25/43 anonim ***** válasza:

vannak jó házasságok, ahol senki sem csal meg senkit, de mivel itt nincsennek problémák, veszekedések ezeket nem látjuk, halljuk. néhány férfi tényleg képes rá. csak a rosszat látjuk, amiből sok van, szerintem ez nem hazugság.

Nagy önuralom és jó emberismeret kell hozzá.

2010. dec. 9. 14:15
 26/43 anonim ***** válasza:
kedves utolso elotti:mivel meg eleg fiatal vagy erre a kerdesre probalj meg valaszolni mikor 46 eves leszel. remelem akkor is igy gondolkodsz majd bar erosen ketlem.
2010. dec. 9. 17:17
 27/43 anonim ***** válasza:
Durva, ahogy pár lelki0 ember próbálja másra ráerőltetni a saját nézeteit.:O
2010. dec. 10. 07:49
 28/43 A kérdező kommentje:
Inkább az a durva hogy valaki értelmi nullák, mit viaskodnak itt, hűség vagy hülyeség nevében.
2010. dec. 10. 08:37
 29/43 anonim ***** válasza:
nem eroltetem senkire a sajat nezeteimet....de mivel ez egy kerdezo valaszolo oldal,ha megengeditek kifejtem a velemenyemet. koszonom szepen.
2010. dec. 10. 14:06
 30/43 anonim ***** válasza:
ha mindenki így állna hozzá nem lennének házasságok. az emberek hisznek a jövőben, a boldogságban és ezért próbálják meg. én is meg fogom próbálni, legfeljebb nem sikerül elválunk, aztán jön más valaki. de aki meg se próbálja, az sosem fogja megtudni milyen. sokan tudják hogy hazugság, de reménykednek hogy majd ők lesznek a szerencsések.
2010. dec. 10. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!