Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon hazudik? Vagy fog hazudni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hazudik? Vagy fog hazudni?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon friss kapcsolatkezdeményem, ami még nem is mondható kapcsolatnak. Kicsit bonyodalmasan indult, ugyanis még volt párom, amikor megismerkedtem vele, és nem igazán tudtam eldönteni, mit tegyek, mert még őt is szerettem és utoljára meg akartam próbálni helyrehozni a kapcsolatunkat. Nagyon megértő volt ezzel kapcsolatban, nem volt mérges, nem szakította meg velem a kapcsolatot, sőt, még ő adott tanácsokat, és ő vigasztalt ebben a "krízisben". Sajnos miután már megoldódtak a dolgaim, nem tudtam vele személyesen találkozni, időt tölteni vele, mert a nyárra elutazott és csak e hónap utolsó napján jön haza. Minden nap beszéltünk, elég közel kerültünk egymáshoz, állítása szerint igaz barátja és társa lettem, és semmiért nem veszítene el.

Viszont tegnap bevallotta, hogy amikor én bonyodalomban voltam kettejük miatt, ő is megismert egy másik lányt, igaz, csak interneten keresztül. És ugyanúgy bonyodalomban volt mint én, és nem tudta, mit tegyen. Nem találkoztak még személyesen, de úgy tervezik, hogyha visszajön, fognak. Megkérdeztem, h ezek szerint még nem döntött? Nem így van, engem nem akar elveszíteni semmiért. És hogy "velem van". Azért teszem idézőjelbe, mert angolul beszélünk és így fogalmazott. Rákérdeztem, hogy és akkor mi van a másik lánnyal? Erre csak annyit mondott, majd meglátja, ha visszajött. Kifejeztem, hogy aggódom, mi van ha a másikat választja, amire újfent az volt a válasz, hogy ne féljek, mert engem nem akar elveszíteni.

Ettől függetlenül félek. Nem a másik csajtól, hanem inkább attól, hogy hazudni fog nekem, vagy más most hazudik. Hogy esetleg mindkettőnket hülyít majd, miközben azt mondja, h csak én vagyok, neki meg azt, hogy csak ő. Viszont mindenképp mellette szól az, hogy ezt elmondta nekem magától. Nem kérdeztem, nem is gyanakodtam, csupán annyit kérdeztem, volt e már barátnője amióta idejött az országba, erre magától kitálalt mindent. Ezek szerint nem szeret vagy nem tud hazudni, nem? Vagy csak azért mondta el, h azt higgyem hogy sosem hazudna és ezek után fog?

2011. aug. 14. 11:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nem hiszem, hogy hazudik. nem tudom, hogy fog-e.

szerintem ő most egy nagyon jó barátként tekint rád, akivel még össze is jöhet valami, de nincs kizárva, hogy a másik lányt válassza.

2011. aug. 14. 11:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Értelmesnek és nem bunkónak látszik a fiú. Nem hazudott és nem hiszem(bár nem tudom), hogy hazudni fog a közlejövőben neked.
2011. aug. 20. 12:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha akar választani akkor nem egyértelü hogy csak téged szeret. Én nem szeretném hogyha egy pasit szeretek annak én és még egy másik csaj kellene és kéne válasszon. Szerintem mond meg neki hogy igy nem fog mennni
2011. aug. 20. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!