Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örök hűség? - minek ezt hazudni?
A nő természeténél fogva könnyebben csalja meg a partnerét. Mert a nőnek nem erőfeszítésébe kerül megcsalni a másikat, hanem meghálálják neki. És hány nő akar jobb férfitól, gyereket, mint a partnerre.
De azért kíváncsi lennék, hol olvastál ilyen kutatásokról.
Én például azt tudom, hogy barátnőim, mint mesélnek. Hogy egy nagy postán volt két sértődőt dolgozónő, mert őket kihagyta a főnök. Majd bepótolta az elmaradást, a tűrhetetlen hangulat miatt. Egy lány kivételével a többi férjezet volt. Még se hiszem, hogy túl sok férj értesült volna az események láncolatáról, akár csak a rá tárózó részről is.
És még nem ismertem olyan titkárnőt, aki nem lett volna meg a főnökének. Hányszor halottam hogy a titkárnő várta el a főnöktől.
ETC.
Az önhazugság a legtöbb. Tudja de, nem mondja, amíg nincs baj. Ha viszont baj van, akkor már mindenképpen nagy baj lesz. És amíg nincs baj, is mennek a kicsinyes bosszúk.
A külvilágnak sokkal többen hazudnak, minél öregebbek, minél régebbi nemzedék annál fontosabb a látszat.
ma 07:41-es
Ha rá adásul ilyen többeges ismeretségről beszélünk. Azok csak felszínes ismeretségek lesznek. Soha semmi titkukat nem fogod így megismerni.
Vannak ilyenek, de vannak kivételek is. Az egész megcsalásos dolog pedig a kommunikáció hiányának tudható be. Egy csomóan nem szólnak a partnerüknek, ha valami nem jó, ehelyett ilyen sz.r oldalakon teszik fel a kérdéseiket, hogy mit csináljanak, a rosszabbik esetben meg igen, megcsalják egymást. Ahol jól működik a kommunikáció, ott nincs probléma. Ha végképp nem tudják megoldani a problémát, akkor maximum elválnak.
21L
Ez egy irány, amit az ember igyekszik tartani. 1-2 megcsalás még nem olyan, mint egy nyitott házasság.
Azt sokkal veszélyesebbnek érzem, hogy sokan akkor házasodnak, amikor véletlenül teherbeesik a lány vagy amikor már "összeszoktak". Ilyenkor az esküvő nem is igazi eskütétel, csak formaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!