Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Véleményt várok, túl vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményt várok, túl vagyok a féltékenyégen, szakítsak, vagy maradjak a babérjaimon?

Figyelt kérdés

csak egy példa a millió meg egyből!!!

megyünk a párommal okmányirodába ügyeimet intézni. az iroda előtt volt egy ruhásbolt, előtte egy csinos csaj cigizett, látszott, hogy az eladó, aki kijött egy cigire.

bemegyünk az okmányirodába leülünk, és alighogy elkezdtem beszélni, a párom közbevág, hogy addig míg intézem a dolgokat, látott kint egy ruhaboltot, szétnéz.

én 5 perc alatt végeztem, addigra visszaért.

szóval gyanítom, hogy a csaj miatt lett hirtelen érdekes a bolt, de tagadja.

nem is ez a lényeg, hanem hogy én mindig ilyeneket és ehhez hasonló dolgokat kapok tőle!!!!!!!!

tehát nem ismerkedik, nem csal meg, de folyamatosan látni rajta a kíváncsiság, más csajok felé.

Ti hogyan gondolkodtok lányok???

én dramatizálom túl? ti elsiklanátok felette? vagy???

de fiúk is írhatnak, mitől lehet ilyen egy srác a bnője mellett, akit elvileg szeret.

amúgy önbizalmam esik a nulla felé, csak megjegyzem.

2010. dec. 5. 10:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
10:36 vagyok. Akkor sem fog megváltozni huzamosabb időre, ha közlöd vele, hogy nem tervezel vele hosszú távra. Én is pont ezeken mentem keresztül, közöltem vele ezt is, mindenféle taktikát bevetettem, de semmi sem használt, legfeljebb egy rövid időre. Aztán már annyira sem, mert valószínűleg rájött, hogy - szarul hangzik - de velem mindent megtehet. Én nem is hibáztatom, csak magamat. Végül is hülye lett volna nem kihasználni a helyzetet, ha van egy oltári nagy hülye nő, aki ezt tűri.
2010. dec. 5. 10:53
 12/21 A kérdező kommentje:

tudom, hogy nem változik meg, már próbáltuk

amikor szembejöttek csajok az utcán inkább a földet nézte, de annyira kényszeredetten jött ez az egész!!

tehát: ő ilyen.

és azt nem tudom, más ezt el tudná e fogadni, egy ilyen jellemmel meg lehet e barátkozni

mert tekintve engem, hogy kikészít, kíváncsi voltam, más hogy bírná

de nagyon egybehangzóan meg vagyok erősítve, hogy sehogy.

2010. dec. 5. 10:57
 13/21 anonim válasza:
Én 16 éves srác vagyok, lehet nagyon nem sok mindent tudok hozzátok képest a szerelemről de én mikor barátnőmmel vagyok, vagy esetleg nincs mellettem egy lányt sem nézek meg mert szerintem az a kapcsolat lényege,hogy egy lánynak add magad oda. Nem tom én így látom (lehet nyálas meg minden). Még haverokkal pia után is tudjuk hol a határ... ez természetes szerintem
2010. dec. 5. 11:04
 14/21 anonim ***** válasza:
Végre egy értelmes 16 éves.
2010. dec. 5. 11:05
 15/21 A kérdező kommentje:

kedves 16 éves srác

nagyon szépek ahogy gondolkozol, és valóban ilyen aki tényleg szerelmes

viszont az én párom a kapcsolat elején is ilyen volt, amikor látszott rajta, hogy ragyognak a szemei is ha rámnéz, úgy szeret, mégis egyfolytában kaptam ilyen "pofonokat"

tehát ő szeret meg minden, csak ő egy ilyen jellem, ezáltal engem az őrületbe kergetve és persze minden körülöttünk levő csaj (köztük a bnőim is) azt hiszik, hogy bejönnek a barátomnak és a csajok előtt is olyan mintha én semmit nem jelentenék ennek a srácnak.

sőt még én is ezt hiszem, nem csak a csajok.

2010. dec. 5. 11:08
 16/21 A kérdező kommentje:

a lényeg, nem is őt hibáztatom amiért vége, nem is magamat, egyszerűen nem hozzám való egy ilyen srác.

és nagyon fog fájni a szakítás, de azt hiszem ez a legjobb döntés, tekintve, hogy egy életünk van.

ha kettő lenne, az egyiket neki adnám és megnézném mi lesz így ebből.

2010. dec. 5. 11:11
 17/21 A kérdező kommentje:

és már most írt levelet és előjött a hősszerelmes már megint

én vagyok a mindene, velem akar közös jövőt életet

tényleg kezdem sajnálni, hogy totál nem látja szegény, hogy én mit látok ő benne

és ha felhoznám, tényleg az lenne, hogy ő nem csinált semmit!

tehát meg sem beszélhetem vele.

egyenlőre annyit tud, hogy nem tervezek vele.

most hozza le a csillagokat.

nagyon erősnek kell lennem.

holott nekem is fáj.

nehéz meccs lesz.

2010. dec. 5. 11:20
 18/21 A kérdező kommentje:

nem tudom érdekel e valakit

kiegyeztünk annyiban, hogy együtt vagyunk de én nem tervezek vele semmit

ő meg vár egy ideig, hogy eldöntsem magamban mit akarok.

addig még nyelem a hülyeségeit,amiket ő nem is lát, gyűjtöm az erőt

2010. dec. 5. 14:43
 19/21 anonim válasza:
16éves újra... én csak at tudom,hogy egyszer elhagytam a bnőm hülye voltam, rá két hónapra teljesen kifordúltam magamból majdnem belehaltam hogy nicns melletem, minden nap vele álmodtam....ő is megváltozot...de mindketten szeretjük egymást és hogy sikersen összejöttünk fél órát nem bírunk ki egymás nélkül... elhiszem,hogy nagyon rossz amit érzel és szerintem is legjobb ha véget vetsz neki elnézést :(
2010. dec. 5. 17:18
 20/21 A kérdező kommentje:

kedves utolsó

nem értek pár dolgot

ha te kibékültél a bnőddel és minden jó és megváltozott, akkor miért látod a legjobbnak ha véget vetek a kapcs-nak?

nem látom az összefüggést.

Az én párom is szenved, ha vége, viszont hiába békültem ki vele anno, mindig kíváncsi más csajokra és úgy, hogy közben szeret.

és miért kérsz elnézést?

2010. dec. 6. 17:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!