Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményt várok, túl vagyok a féltékenyégen, szakítsak, vagy maradjak a babérjaimon?
csak egy példa a millió meg egyből!!!
megyünk a párommal okmányirodába ügyeimet intézni. az iroda előtt volt egy ruhásbolt, előtte egy csinos csaj cigizett, látszott, hogy az eladó, aki kijött egy cigire.
bemegyünk az okmányirodába leülünk, és alighogy elkezdtem beszélni, a párom közbevág, hogy addig míg intézem a dolgokat, látott kint egy ruhaboltot, szétnéz.
én 5 perc alatt végeztem, addigra visszaért.
szóval gyanítom, hogy a csaj miatt lett hirtelen érdekes a bolt, de tagadja.
nem is ez a lényeg, hanem hogy én mindig ilyeneket és ehhez hasonló dolgokat kapok tőle!!!!!!!!
tehát nem ismerkedik, nem csal meg, de folyamatosan látni rajta a kíváncsiság, más csajok felé.
Ti hogyan gondolkodtok lányok???
én dramatizálom túl? ti elsiklanátok felette? vagy???
de fiúk is írhatnak, mitől lehet ilyen egy srác a bnője mellett, akit elvileg szeret.
amúgy önbizalmam esik a nulla felé, csak megjegyzem.
pont ez az a baj, hogy nem őszinte
mert ha a képembe vágná pl, hogy azt hitte ismerős a csaj, látnám, hogy bagatell dolog, de ő ilyen titkokat csinál belőle!
vagy másik példa:
egyszer tüzet kértem az utcán egy csajtól
amíg ideadta a gyújtót és rágyújtottam, addig össze szemezett a csajjal.
aztán ezt is letagadta
de ha azt mondta, hogy persze hogy ránéztem, mint ember, hát ok. de nem. csak tagad
és nem ezek borítanak ki igazán, hanem hogy egymillió ilyen van, bárhova megyünk, bárhol vagyunk
és nem tudom én lihegem túúúl?
köszi első válaszoló a véleményed
egy, ami engem igazol eddig
Én is megnézem a lányokat, ezzel semmi baj nincs, de nem ilyen nyilvánvalóan, és az is biztos, hogy nem futnék másik után, főleg, hogy így rájöjjön, ha van barátnőm, legfeljebb szórakoznék picit velük, de mindezt csak azért, hogy az egóm rendben legyen. Most is jól esik, ha tetszem valakinek, de akkor sem érdekelnek ennyire.
Ezt őszintén írtam, nem kell mindjárt megvetni.
10:35-ös a maximálisan jól gondolkodik!!!
és amit utána írt a következő, az is igaz, már szakítottam vele, és olyankor TÉNYLEG HŐSSZERELMES
szóval akkor nem én lihegem túl
és nagyon de nagyon a VÉGSŐ szakításon gondolkozom!!!
egyenlőre annyit közöltem vele, hogy komolyabb terveim abszolut nincsenek vele
köszi kedves utolsó
tényleg ez az érdeklődési szint nem tiszta nekem
hogy ez még súrolja e a normális határt.
habár, hogy bennem bizalmatlanságot kelt jelenti azt, hogy ez azon már túl van
és ahogy látom más csajoknál és nálad is máshol van ez a határ
legalább meg vagyok erősítve
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!