Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha halalra idegesit a pasim?
Tulliheged!
nem muszály ismernije a könyvet az hogy nincs fogalma dolgokrol gyerek még nem felnőt:)
Szerintem túlliheged :)
Ha valóban egy "művelt olvasott" ember vagy akkor mondjuk természetes,hogy zavar mivel neked ezek az alapvető információk,míg neki az,hogy mondjuk C. Ronaldo hány golt lőtt ebben a szezonban :)
Hadd kérdezzem már meg, miért gondolod azt, hogy mindenkinek az olvasás a hobbija, vagy ugyanaz érdekli?
Én sem tudom mi ez a könyv! És akkor mi van? Most h*lye vagyok? Tuda biztos ő is sokmindent mondani, amit te még soha nem is hallottál/láttál. jegyezd meg, mindenki egyedi, nincs mindenkinek ugyanaz az érdeklődési köre. Ha valami nem érdekli az embert, akkor nem fog időt pazarolni rá. Hiába alap dolog. Engem rohadtul nem érdekel az irodalom, de a természettudományok nagyon. Más meg hallani sem akar a természetvédelemről, hanem egész nap a könyvtárban van. Ne ítélkezz így, mert nincs igazad.
A humorról hasonló a véleményem, van aki viccman, van akinek meg nehezebben megy. Te választottad a srácot, ha nem tetszik lehet mást keresni. Semmi sem kötelező! 24/F
Attól, hogy a pasid sík hülye attól még tudod szeretni és ő is szerethet téged. Nem mindenki tökéletes. Neki meg lehet h az megy az agyára, hogy túl okos vagy. Kitudja?! De ha nagyon idegesít szakíts vele. De ez szerintem nem ok rá :)
(én sem ismerem azt a könyvet.. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!