Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Elherdálom így a fiatalságomat"?
Egyre többet gondolok arra, hogy az egész fiatalkorom semmit nem ér. Egy igazi kapcsolatom volt és az sem tartott sokáig. Egyszerűen nem jön össze. Mindenki mondja, és én is úgy gondolom, hogy nem kell félni, semmivel nem késtünk el, mégis úgy érzem rengeteg dolog kimarad így az életemből. Szerelem, szeretet, tapasztalat.
Más is érzi ezt? Ez nem puszta szomorúság, annál több. Mintha 20-as éveim nem érnének semmit... Most vagyok elvileg a toppon, szép vagyok stb, de ez nem tart sokáig. Ha most nincs senkim, ezután hogy lenne?
Pedig kettővel előttinek van igaza.
És az mire jó, hogy összeszedsz egy csomó egyéjszakás kalandot, aztán az igazinak mondod, hogy ő már az x-edik...
Lehet hogy hülye példa volt, de szerintem márpedig mindenkire vár az igazi, akit lehet, hogy csak 40-es éveidben ismersz meg. Mert bármi megtörténhet :9
ÉN minden születésnapomon azon imádkozom, hogy ebben az évben sikerüljön, és találjak egy komoly barátot. Eddig minden következő szülinapomon azzal a szomorú ténnyel néztem szembe, hogy basszus...semmi...21 éves lány vagyok. És már nem azt érzem a szülinapomkor, hogy egyre felnőttebb leszek, hanem azt, hogy kések...
Szomorú dolog, de szerintem ami késik nem múlik- legalábbis a mondás ezt tartja. Én csak ebben reménykedem, élem továbbra az életem, és bízok abban, hogy mivel legalább hülye nem vagyok, majdcsak megtalál a szerelem. Egyszer. Rettegek a magánytól. Ne aggódj, valahol vár Rád valaki, ne ess kétségbe. Menj sokat szórakozni, legyél fesztelen, barátságos, beszélgess mindenkivel. Ha a barátaid jófejnek tartanak, akkor az is vagy! És az írásod is értelmes. Nem lesz gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!