Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan van kiakadva a férjem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan van kiakadva a férjem? Tudja, hogy nincs oka féltékenynek lenni, mégis az.

Figyelt kérdés

Az egyik gyermekünk új osztalytársnőjének az apukájával sokat mászkálunk mostanában közösen a gyerekekkel. Mivel amúgy is ugyandoda megyünk, de neki van kocsija, sokszor elvisz minket, majd utána haza is hoz. Játszótérre és egyeb programokra is közösen szoktunk menni, van, hogy az élettársa is velünk jön. Pár alkalommal, mikor a gyerekek fejlesztésen vannak, ő elvisz bevásárolni, így letudom a havi nagybevásárlást és nem kell szatyrokkal cipekednem. Cserébe én szoktam vigyázni a lányára, ha beteg, ezeken a napokon ő áthozza a kislányt és beviszi a mieinket a sulikba, majd délután haza is hozza őket, de olyan is volt, hogy mikor a mieink betegek voltak, elvitt minket a dokihoz és így nem kellett 2 órát utaznunk a lázas gyerekekkel.

A férjem egyre többet morog a dolog miatt, mondván, az apuka túlsagosan belefolyik az életünkbe (a gyerekek imádják).

Nem tudom mit csináljak. Tényleg nagy segítség ez nekem és nem értem miért olyan nagy baj, mikor eddig folyamatosan az volt a téma, hogy valamit szervezzek át, mert kikészülök.

tegnap 17:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%
A szomszéd férfi a szomszéd nőt furikázta oda és vissza a gyerekekkel. Szépen le lett állítva mert a felesége mondta nekem, hogy nem érdekli, hogy elvált a másik nő és nincs autója nem fogja hallgatni a többi szomszédtól milyen jóban vannak, lehet viszonyt folytatnak. Megbízik a férjében, de nem akarta, hogy rajtuk köszörüljék a nyelvüket. Döntés elé állította. Nincs több autókázás. Különben a megcsalás így kezdődik. Először csak barátok aztán szeretők. Megegyeznek, egymásnak panaszkodnak és jönnek a hamis érzések amit szerelemnek hisznek. Ugye az érzelmi megcsalás és ha nem állnak le testiig fajul. Nagyon könnyű egyről kettőre jutni, szerintem ne bolygasd. Oldjátok meg együtt, vagy legyen otthon ő a gyerekekkel te meg menj el dolgozni. Ne feledd, hogy addig jár a korsó a kútra míg el nem törik...Ne játszd a tűzzel mert megégeted magad! Eddig is megoldottad, most is oldd meg a férfi segítsége nélkül.
tegnap 20:13
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nyilván akkor beszéljétek meg, hogy akkor ti oldjátok meg a gyerekeket, meg a munkát, akár úgy, hogy ő kevesebbet dolgozik, és te is elkezdesz 4-6 órában... vagy az nem jó, inkább az idegen pasi kell?
tegnap 21:23
 13/26 A kérdező kommentje:

A férjem nem örül, ha nálunk van valaki, nem szeret idegeneket kerülgetni itthon, de egyedül sem szeret lenni, mert fél, igen tudom, neki is vannak érdekes dolgai. Mivel neki nincsenek barátai, akiket meg tudna hívni, én sem szoktam senkit áthívni. Nem 12 órázik, rugalmas a munkaideje, csak nem szereti a nyüzsgést, ezért mielőtt a gyerekek felkelnek elindul és délután meg kivárja, hogy mi is hazaérjünk. Addig van egy kávézó, ahová be szokott ülni.

Attól nem tart sem ő sem én, hogy megcsalás lenne a dologból, amúgy is maximum ő jöhetne vele össze, de írtam is, apukának van párja, szóval több szempontból sem jelentünk egymásra veszélyt.

Egyedül is megoldottam évekig, de kezdtem rámenni. Mióta van segítségem, azóta rengeteget javult a helyzet, ezt a férjem is elismeri.

Kérdeztem, hogy mit szeretne, azt mondta, szerinte vigye apuka a gyerekeket nélkülem, addig én tudnám egyedül intézni a dolgokat, tanulni a naggyal (ő csak heti 2 napot van suliban), akkor ő is maradna HO és olyan jó lenne minden mint régen. Ez viszont szerintem azon túl, hogy pofátlanság lenne, veszélyes is, mert ha valamelyik vagy mindegyik gyerek kiborul, vezetés közben, akkor egyedül nem tudná lenyugtatni. Nem véletlenül van az sem, hogy amikor ő viszi hozza őket egyedül, akkor nem mennek fejlesztésre sem, mert túlságosan felpörögnek tőle és olyankor nagyobb a kibukás esélye.

Nem tudom, hogy mi lenne a jó és a férjem sem tudja megfogalmazni. Tudom, hogy szeretne több kettesben töltött, lazulós, filmnézős időt is, de én egyáltalán nem tudok kikapcsolni. Folyamatosan azon jár az agyam, hogy hogyan tovább, milyen feladatok vannak. Valahogy nagyon más lett a fontossági sorrendünk és nem tudom, hogy hogyan tudnám ezeket közelebb hozni egymáséhoz.

ma 07:00
 14/26 anonim ***** válasza:

De hány évesek a gyerekek hogy "kiborulnak"? Azért iskolás gyerekeknek illene felfogni, hogy vezetés közben nem "borul" ki.

Az hogy van felesége nem feltétlen jelenti azt, hogy később nem lesz több....hát többet vagy vele már lassan, mint a ferjeddel.

Te mit éreznél fordítva, ha a férjed csámborogna folyamat másik anyukával?

ma 07:08
 15/26 A kérdező kommentje:

A nagy már lassan 16, ő másik suliba jár, mert ép értelmű, a kisebbek 14 évesek, ők az osztálytársai a kislánynak.

Felőlem mehetne csámborogni a férjem, amikor és akivel csak akar, de még kajálni se jár ki a kollégáival, mert idegesítik.

Apuka elég elkötelezett a párja felé sok-sok éve. Nem hiszem, hogy az én kinézetem keltené fel újra a vonzalmát a nők felé, de ha mégis, akkor sem lenne semmi, mert a romantikus lángolásokat meg a szexet már sok éve érdeklődés hiányában és nőgyógyászati problémák miatt lezártam magamban.

ma 07:39
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom milyen nőgyógyászati problémák, én 33 vagyok teljesen kipakoltak. Nem kívánom alapból a szexet így magamban, de ha olyan férfi van a közelemben fel tudja kellteni a szexuális erdeklődésem.

Férjeddel kell valahogy megegyezni. Nem egyszerű eset, de neki is változtatni kéne.

ma 08:27
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Tehát az összes gyereked és a férjed is autista,most pedig vegre van egy férfi, aki nem az és összetudtok fogni a mindennapokban.

A férjednek pontosan ez a baja. Ő nem adja meg neked a segítséget, amire szükséged van, és irigyli a másik fickót, hogy ő bezzeg meg tudja. Mivel az autizmus miatt a gondolkodása is más, nem érti, hogy akkor miért nem csinálja a másik faszi egyedül a dolgokat és akkor te tudnál ővele foglalkozni.

Hát nem tudok mit mondani. Kitartás.

ma 09:40
 18/26 anonim ***** válasza:

"amúgy is maximum ő jöhetne vele össze"

Ezt hogy kell érteni? A férjed meleg?

Ez most valami vicc?

ma 09:43
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
18# Szerintem az előző válasza alapján arra célzott a kérdező, hogy ő már szinte aszexuális, nem nagyon érdekli a téma, de a férjének legalább feláll, még ha nem is meleg, jobban érdekli a szex, mint a nőt😃
ma 09:46
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Te csak a kifogásokat mondod, mit kell komolyan ecsetelni azt az idegen pasit?? Nem ő a probléma és nem őt kell elemezgetni! A pasid menjen haza korábban, ne egy kávézóban ücsörögjön, csináljon 1-2 óra házimunkát, aztán neked 1-2 órával kevesebb agyalásod lenne minden nap... Ti kettőtöknek kellene egyenlő arányban megosztozni a feladatokon, és ha nem tetszik neki, hogy egy külső ember akar segíteni, akkor segítsen ő! Nyisd már ki a szád! Senkit nem érdekel már, hogy ő mindig egyedül akar lenni, gyerekeket csinált, szedje össze magát! Te meg ne idegen emberekre támaszkodj. Beszéljétek meg. Mások is képesek gyerekeket ellátni egy idegen pasi nélkül is.
ma 12:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!