Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan van kiakadva a férjem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan van kiakadva a férjem? Tudja, hogy nincs oka féltékenynek lenni, mégis az.

Figyelt kérdés

Az egyik gyermekünk új osztalytársnőjének az apukájával sokat mászkálunk mostanában közösen a gyerekekkel. Mivel amúgy is ugyandoda megyünk, de neki van kocsija, sokszor elvisz minket, majd utána haza is hoz. Játszótérre és egyeb programokra is közösen szoktunk menni, van, hogy az élettársa is velünk jön. Pár alkalommal, mikor a gyerekek fejlesztésen vannak, ő elvisz bevásárolni, így letudom a havi nagybevásárlást és nem kell szatyrokkal cipekednem. Cserébe én szoktam vigyázni a lányára, ha beteg, ezeken a napokon ő áthozza a kislányt és beviszi a mieinket a sulikba, majd délután haza is hozza őket, de olyan is volt, hogy mikor a mieink betegek voltak, elvitt minket a dokihoz és így nem kellett 2 órát utaznunk a lázas gyerekekkel.

A férjem egyre többet morog a dolog miatt, mondván, az apuka túlsagosan belefolyik az életünkbe (a gyerekek imádják).

Nem tudom mit csináljak. Tényleg nagy segítség ez nekem és nem értem miért olyan nagy baj, mikor eddig folyamatosan az volt a téma, hogy valamit szervezzek át, mert kikészülök.

tegnapelőtt 17:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Én se értem miért idegen férfi segítségét fogadod el meg neked az újdonság, hogy a falfesték a téma. Te is autista vagy kérdező? Vagy viszket az újdonságra? Hagyd békén a faszit! A gyerekeiddel törődj és nyisd ki a szádat mint írta a 20. A férjed miért nem vásárol be hétvégén, vagy miért nem mentek együtt? Olyan hülye kifogásokkal jöttél elő amelyeknek se füle se farka. Kit érdekel, hogy a gyerekeid bepörögnek amikor a másik férfi is újdonság számukra? Akkor nem zavar, hogy felpörögnek a gyerekeid? Fejezd be, hogy rá támaszkodsz meg a fene nagy "barátságot" is. Nem vett rád jó fényt és lefogadom, hogy kufirc lenne belőle. A férjed fogd be és ha képtelen rá akkor válj el azt fogjál magadnak elvált, vagy szingli férfit ne a foglaltra viszkessen!
tegnap 13:32
 22/26 A kérdező kommentje:

A férjem nem meleg, de az apuka élettársa szintén pasi, szóval gondolom ő igen. Ez nem szokott téma lenni.

Nekem a szülések miatt alakult ki vizelet és székletvisszatartási probléma, meg a hormonzavarok miatti állandósult vérzesek és az ezek összeségéből kialakuló fertőzések és gyulladások. Bevallom így nem lenne túl nagy gusztusom senkivel lefeküdni. Eleinte a férjemmel még próbálkoztunk, de az előkészületek és balesetek miatt elment mindkettőnk kedve. Az utóbbi néhány évben már nem is erőltettük. Ő is elvan nélküle, én is. A kapcsolatunk csúcsán is csak havi 1-2 alkalom volt. Ezért legalább nincs neheztelés egyikünk részéről se. Párterápián már voltunk, de ott a férjem megmondta, hogy semmiben nem tud változtatni, így azért elég nehéz. Az közben kiderült, hogy valószínűleg ő is autista, de a kivizsgálást az első két alkalom után félbehagyta.

Már írtam, hogy a férjem annak örül, hogy van segítségem, azt sem banja, hogy ez az apuka az illető, csak mindezt úgy gondolja, hogy passzoljam le neki a gyerekeket és én maradjak megint otthon vele, mint a gyerekek előtt. Ezért írtam, hogy ez viszont nem igy működik.

tegnap 14:18
 23/26 anonim ***** válasza:
Érdekes eddig nem írtad, hogy meleg a csávó meg a kérdés is arról szól, hogy miért féltékeny. Tuti trollkodsz.
tegnap 16:46
 24/26 A kérdező kommentje:
Már a kérdésben benne van, hogy tudja, hogy nem kell féltékenynek lennie, mégis az és az első kommentemben is benne, van, hogy max a férjem jöhetne vele össze... Nem értem, miért kellene egy szexuális és romantikus értelemben nekem tök semleges illetőnek a nemi beállítottsagát kiveséznem, mikor nem erről szól a kérdés. A férjem féltékeny arra, hogy más segít nekem, pontosabban arra, hogy velem együttműködve segít nekem, mert ő nem tud és nem is igazán akar. Arra irányult a kérdésem, hogy ez így jogos-e a részéről
tegnap 17:22
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem kell SEMMIT kivesézned, azzal kellene foglalkoznotok, hogy TI KETTEN, A Férjeddel kompromisszumos megoldásokat tudjatok hozni, mert ahogy leírod, ő semmit nem akar csinálni, meló után kávézgat, hozzád akarja igazítani magát, te meg inkább keresel egy külső csicskát nem hogy megbeszélnétek, hogy akkor szállítsa ő a gyerekeket, és érjen korábban haza, és akkor nem kell külső ember, aki neki nem tetszik!
tegnap 18:22
 26/26 anonim ***** válasza:
*magához akar igazítani téged - a helyes kifejezés
tegnap 18:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!