Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban felezitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban felezitek a párotokkal a kutyájának a tartási költségeit?

Figyelt kérdés
Még nem élünk egy háztartásban, de nemrég megemlítette, hogy mivel én is szeretem a kutyáját (ami természetesen igaz is) felezhetnénk a tartásával járó költségeket.

tegnap 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból sem vagyok a költségek felezése mellett. Szeretem, ha az anyagiak terén is természetesen alakulnak a dolgok. A páromnak volt kutyusa már előttem, minden költségét ő állta. Aztán miután komolyodott a kapcsolat, már vettem neki csak úgy kis apróságokat, aztán mikor észrevettem, hogy kevés a táp és mentem boltba azt is vettem. Én egy ilyen kérésen ledöbbentem volna, szerintem egyáltalán nem kell egyáltalán beszállnod ezekbe a költségekbe!
ma 06:00
 12/13 anonim ***** válasza:
47%

Ez de érdekes! Ha a nőnek gyereke van, akkor veri a mellét az összes kan, hogy ő egy fillért nem költ rá, nem is hajlandó vele foglalkozni, el nem hozná a suliból például. De azért kikéri magának, hogy a nevelésébe meg a fegyelmezésébe nem ugathat bele.

Da ha a pasinak kutyája van, akkor mi sem természetesebb, mint ha a nő felezi a tartási költségeket. Meg a szeretetbe gondolom beletartozik, hogy szeressen vele sétálni is. Aztán mire észbe kap, a pasija a saját kutyáját maximum simizgeti, minden más a nőre hárul.

Eddig csak a hétvégi kölykeikkel csinálták ezt.

Mi lesz legközelebb? A nő fogja ápolni a beteg szüleit? Ja, nyilván a nő fogja, amint összeköltöztek, de úgy értem, hogy kb első randi után már azért viszi fel magához, hogy a mamin pelenkát cseréljen.

ma 06:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Amíg nem éltünk együtt, nem. Fel se merült, teljesen nonszensz. Együtt élve vannak állataink, azokat persze közösen gondozzuk és közösen fizetjük a költségeket.
ma 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!