Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Emiatt vessek 10 éves kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt vessek 10 éves kapcsolatnak véget?

Figyelt kérdés

Nagyon megvagyok bánta a szivem ki akar szakadni a helyéröl.

Tegnap a férjem volt egy vitánk hülyeségböl indult .

Én kezdtem kicsit kivoltak az idegeim és megemeltem a hangom.

Páromról tudni kell h egy kedves aranyos jó férj és szuper apa .

Tegnapi nap amiért durvabb voltam es pár jelzővel illetem,nagyon bántó dolgot mondott nekem kapjam be a nagy f@szt .Soha nem beszélt még velem csunyán éppen emiatt fáj és bánt.Annyi a szerencse hogy a gyerekek nem halloták. Nem tudom ezek után hig,an fogok hozzá állni.

Lehet másnak ez nem oltári dolog de nekem nagyon Soha nem hittem volna

Mikor kérdeztem miért beszélt igy velem annyit mondott hogy csak az ideg váltotta ki belőle.... szerintetek ez enyhülni fog bennem ?

febr. 17. 11:11
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%
Neki kellene véget vetnie, nem neked! Csoro pali...
febr. 17. 21:50
 52/56 anonim ***** válasza:
100%

"Tegnapi: sárosan jött be gyerekkel volt az udvaron focizni mielött a nagyihoz vitte . És emiatt kidobfam jó messzire a cipőét és kiabáltam. "

Akkor lehet, hogy ezt most csak én nem értem, de ezt hogy oldottad meg, hogy a gyerek ne hallja? Levetkőztetted szép csendben, megmostad a kezét, bevitted a legbelső szobába, rácsuktad az ajtót, majd visszamentél a férjedhez, aki természetesen türelmesen álldogált az előszobában, és akkor kezdtél el ordítani es vágtad ki a cipőjét? Sajnálom, de nem hiszek neked. A gyerekek igenis hallgatják es nézik az idegbeteg őrjöngésedet. Ráadásul ha sár van és fociznak, akkor igen, sáros lesz a cipő, én nem tudom, mire számítottál, tehát még csak igazad sem volt. Szégyelld magad.

febr. 18. 08:13
 53/56 anonim ***** válasza:
100%

"Elejétöl kezdve ilyen vagyok eddig nem volt neki baj most meg igy beszél . 10 év után nektek nem lenne fura igaz?"

Arra vagy büszke, hogy 10 éve lehordod minden rohadéknak, balfsznak és hasonlók? Aztán még te neked esik rosszul, hogy vissza mert szólni, de előtte a sáros cipőt dobáltad rá és a gyerekek ott voltak? A gyerekeid és a férjed állandó stresszforrásban élnek miattad. 10 évig bsztattad a férjed és most telt be a pohár. Azon csodálkozom, hogy nem képelt fel, vagy el nem hagyott. Habár biztosan a gyerekek miatt nem mer elválni viszont ha nagyon elege lesz be fogja adni a válást és 100%, hogy neki ítélik a gyerekeket. Majd fizetheted a gyerektartást, kíváncsi lennék hogyan tudnál egyedül megélni a férjed nélkül. Borzalmas milyen egy undorító perszóna vagy.

febr. 18. 08:26
 54/56 anonim ***** válasza:
100%

"Mindig türelmesen kezelte a düh kitöréseim inkabb"

Jaa, 10 éve tűr a birka? Nagyon jók az idegei. Menj el pszichiáterhez és szedj nyugtatót ha idegbeteg vagy. Ha tönkremegy a kapcsolatod, csak te vagy a hibás.

Kezelned kellene a düh kitöréseidet.

febr. 18. 17:31
 55/56 anonim ***** válasza:

"Komolyan mondomm nem olvasok el több választ .Bárcsak mindeki igy óvná féltené szeretné a gyerekeit mint én."

Ez is olyan tipikus passzív agresszív nárcisztikus válasz. Nem tetszik, amit hallasz, akkor elzárkózol tőle. Te nem hallgatod meg. Ne félj, másik nő majd törődik a férjeddel és úgy viselkedik vele, mint egy nő. Nem úgy, mint egy idegbeteg paraszt.

tegnapelőtt 19:03
 56/56 OCSAC válasza:

Szia.

Egy kapcsolat bizony társasjáték és mindannyian életünk végéig gyakoroljuk, úgy mint a gyermeknevelèst.

Egyikünk sem született profi feleségnek, fèrjnek, vagy, szülőnek.

tegnap 07:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!