Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Emiatt vessek 10 éves kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt vessek 10 éves kapcsolatnak véget?

Figyelt kérdés

Nagyon megvagyok bánta a szivem ki akar szakadni a helyéröl.

Tegnap a férjem volt egy vitánk hülyeségböl indult .

Én kezdtem kicsit kivoltak az idegeim és megemeltem a hangom.

Páromról tudni kell h egy kedves aranyos jó férj és szuper apa .

Tegnapi nap amiért durvabb voltam es pár jelzővel illetem,nagyon bántó dolgot mondott nekem kapjam be a nagy f@szt .Soha nem beszélt még velem csunyán éppen emiatt fáj és bánt.Annyi a szerencse hogy a gyerekek nem halloták. Nem tudom ezek után hig,an fogok hozzá állni.

Lehet másnak ez nem oltári dolog de nekem nagyon Soha nem hittem volna

Mikor kérdeztem miért beszélt igy velem annyit mondott hogy csak az ideg váltotta ki belőle.... szerintetek ez enyhülni fog bennem ?

febr. 17. 11:11
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
70%

Pff... Neked macska való és nem férfi...

A férjed kvázi fényesre nyalja a valagadat, abszolút a te elképzeléseid szerint éltek. Erre amikor te úgy bánsz vele, mint valami csicskával, ő pedig megvédi magát, te játszod itt a mártírt...

Na álljon már meg a fáklyás menet! Itt akinek magába kéne szállnia az te vagy! És ha egy ilyen után benned a válás merül fel, őszintén jobb lenne neki nélküled...

Volt hasonlóban részem, pont az nem látja az egészet akinek változni kéne... És aki nem teljesen hülye az nem fogja ezt örök időkig tűrni.

febr. 17. 11:37
 2/55 anonim ***** válasza:
91%
Arra jó volt ez a beszólás részéről, hogy talán elgondolkodsz neked min kellene változtatni. Még nem késő. Elég jól bírta a párod ha 10 éve veled van.
febr. 17. 11:45
 3/55 anonim ***** válasza:
83%

Egy nyugodtabb pillanatban beszélnék vele, hogy ez nagyon rosszul esett, de emiatt szétmenni? Mutass egy embert, akinek 10 év alatt semmi olyan nem szaladt ki a száján, amit utólag megbánt. Saját bevallásod szerint még te magad is durvábban fogalmaztál és keresetlen jelzőkkel illetted felfokozott érzelmi állapotban. Hát végül is ugyanezt csinálta ő is.

Amúgy egy ilyen beszólás szerintem még mindig sokkal kevésbé fájó, mint mikor a másik hülyének, butának, ostobának, bénának, stb. címkéz. Itt végül is csak káromkodott egy cifrát, neked címezve.

febr. 17. 11:46
 4/55 anonim ***** válasza:
100%

"Tegnapi nap amiért durvabb voltam es pár jelzővel illetem.."

Mivel?

febr. 17. 12:05
 5/55 anonim ***** válasza:
100%

"Tegnapi nap amiért durvabb voltam es pár jelzővel illetem"

Konkrétan miket mondtál neki?

febr. 17. 12:06
 6/55 anonim ***** válasza:
0%
A kedves férjed kifejezte, hogy un, nem becsül, és nem érdekled. Azaz hogy ő már nincs veled.
febr. 17. 12:06
 7/55 anonim ***** válasza:
0%

6-os vagyok

Ja és mitől vagytok ki mind a ketten idegileg?

febr. 17. 12:07
 8/55 A kérdező kommentje:

Igazatok van .Rossz olvasni 1. de teljesen igazat adok neked. A többieknek is.

Én kezdem mindig és én reagálom túl Mindig türelmesen kezelte a düh kitöréseim inkabb elment sétálni megvárta

még nyugi van ....hát eddig birta Ma irt nekem betelt nála és szerinte jobb lesz külön már töbször mondta és ezt de végül soha sem hagyott el pedig lenne rá oka valamit kezdenem kell magammal. Mert tényleg nem érdemlem meg

Azért akkor is sz@r érzés volt hallani kikellet irnom magamból.

febr. 17. 12:13
 9/55 anonim ***** válasza:
19%

8

Most már biztos fake kérdés. Az életben nem láttam még nőt elismerni hogy talán nem a párja a hibás..

febr. 17. 12:18
 10/55 A kérdező kommentje:

Nem ő nincs ki nyugodt ember . Én neha bedepizek kis dolgokon is és olyankor feszültebb vagyok munkahelyi problémak miatt jelenleg.

Durván válaszolok bepöccenek hamar .

Tegnapi: sárosan jött be gyerekkel volt az udvaron focizni mielött a nagyihoz vitte . És emiatt kidobfam jó messzire a cipőét és kiabáltam. És erre kaptam hogy ideg beteg vagyok es amit a kérdesben irtam.

febr. 17. 12:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!