Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos? A páromnak van gyereke, 2 hetente elhozza hétvégén, nyáron egy hét itt egy hét anyukánal, tábor stb, a gyerek 10 éves,
Van amikor hétközben is itt alszik a gyerek, hozzuk haza kocsival, és a kocsiban mondja a párom hogy anyával megbeszéltük hogy hét közben is itt alszol jó?
Csak Velem senki sem beszéli meg, én ezt meg nem tettem szóvá a paromnak, mert nem tudom jogos-e, de szerintem engem is megkéne kérdezni jöhet e a gyerek, vagy ezt csak a két szülő beszéli meg, nekem meg a kocsiba kell megtudni?
Szerintem nem az a baja a kérdezőnek, hogy neki nincs beleszólása, hanem a megkérdezése nélkül a saját otthonába, ahol ő is lakik, viszik a gyereket olyankor, amikor nem számít rá. Estére betervezi a romantikus programot, aztán hazafelé menet a kocsiban, még csak nem is neki címezve, hanem így "fél füllel" hallja meg, hogy ja, amúgy a gyerek aznap is náluk lesz este.
Szerintem ha már együtt éltek a pároddal, akkor igenis jogos igény a részedről, hogy ha megbeszélik a gyerek anyjával, hogy megbeszélt időn kívül is ott lesz veletek, akkor arról szóljon előre a párod, ne csak akkor tudd meg, amikor már beállítanak az ajtón.
Már ne haragudj, de tudnod kellett volna, hogy mibe mész bele.
Igen normális esetben ez így zajlik, 1 hétvége ott 1 hétvége itt, nyáron is ott is itt is.
Egy gyerek ezzel jár.
Egy dologban igazad van! Hogy ezt meg kellett volna veled is beszélnie, hogy mikor hozza el mikor lesz veletek, mert mindenki úgy tervez.
Szerintem is tedd szóvá.
Mi úgy költöztünk össze, majd házasodtunk, hogy nekem egy gyerekem, a férjemnek 2. Természetes, ha a kisebbik gyereke miatt, aki az anyjával él, felhívják, pl. hogy el tudná-e aznapra hozni hozzánk, erre igent mond. Miután engem felhívott és megbeszéltük. Mert alapból semmi akadálya és a gyerek az első, csak épp együtt élünk és nekem is van hozzá közöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!