Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos? A páromnak van gyereke, 2 hetente elhozza hétvégén, nyáron egy hét itt egy hét anyukánal, tábor stb, a gyerek 10 éves,
Van amikor hétközben is itt alszik a gyerek, hozzuk haza kocsival, és a kocsiban mondja a párom hogy anyával megbeszéltük hogy hét közben is itt alszol jó?
Csak Velem senki sem beszéli meg, én ezt meg nem tettem szóvá a paromnak, mert nem tudom jogos-e, de szerintem engem is megkéne kérdezni jöhet e a gyerek, vagy ezt csak a két szülő beszéli meg, nekem meg a kocsiba kell megtudni?
"Én is random hivjam át anyám testvérem itt aludni mert mi megbeszéltük? "
Hát, ha a tied lenne a ház, akkor igen.
De ettől függetlenül illene szólnia.
baromira nem ugyanaz anyádékat átcsődíteni, mint egy még javában kiskorú gyereket, aki láthatáson van, teljesen jogosan.
a ház sem a tiéd, tehát jogilag nincs beleszólásod ki van ott, ki nincs.
és igen, jó reggelt, gyerekes pasival kezdtél, akinek a saját fia többet jelent, mint egy kiadós dugás veled, és ez így van jól.
A férjem a mai napig akkor bólint rá, ha velem is megbeszélte. 10 éve együtt vagyunk, van közös gyermekünk, szeretem a nagylányát, de mégis ha az anyjával megbeszelnek valamit, visszahívást ígér és értesít engem. Úgy fogalmaz h van e más programunk? Nem engedélyt kér és nem közli csak úgy.
Én nem kértem, hogy így legyen, most a kérdés kapcsán viszont látom h milyen jól kitalálta a rendszert. Egyik nő sem háborog 😃
Ne tedd szóvá, mert semmi közöd a gyerekéhez, az Ő házában pedig pláne nincs jogod pattogni.
Sajnálom, ott a gyerek! van otthon, mert az apjáé a ház, nem pedig te.
Lepontozhatsz, de attól még ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!