Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a félelmem? A páromnak van egy 10 éves gyereke, és félek hogy ha én szülök, akkor tönkre fog menni a kapcsolatunk, mert nem lesz annyi idő egymásra, és a párom a gyerekével is sok programra megy kettesben,
Nem csak.idő megy rá több, hanem pénz is! Egy idegen gyereke, a TE babád elől veszi el az időt pénzt, energiát!
3as voltam
Úgy érzed ettől tönkre menne? Akkor már most kezdj el dolgozni rajta.
Nem nehéz ez..., csak távolról.
Olyan, mint mikor kisiskolás vagy, a nagytesód meg egyetemen tanul, és azt se tudod mivan. Azt mondod nehéz, de anyuka apuka megsimogat és azt mondja, ha majd ott leszel, nem lesz nehéz. S voálá, mikor ott vagy, természetes, sima ügy. Első lépés nehezebb, mert új, aztán mivel egyszerre csak egy lépés jön, könnyű lesz.
Nekünk ebből semmi olyan probléma nem jött elő amit írtál.
Én mondjuk kedvelem a lányát, 8 éves volt mikor nekünk is lett kisbabának.
Ennek már 10 éve, és mivel az exe is normálisan áll hozzánk, a lánya is kedvel, a gyerekek is jól kijöttem mindig is, nem volt gond
3.-nál a pont.
Bár...szerintem nem csak, hogy nem szülünk, de össze sem jövünk, gyerekes pasival.
Már több kérdést is írtál ki ezzel kapcsolatban.
Téged világ életedben zavarni fog az a "másik" gyerek. Van ez így, de akkor egy olyan pasit válassz akinek nincs gyereke. Minden héten ezzel kapcsolatban kérdezel, látszik, hogy nem fogsz tudni túllépni rajta. Addig meg ne szülj ennek a pasinak, mert csak állandó cirkusz lenne.
Előző kérdéseid:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!