Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az egy kapcsolatban, ha mindketten pont szabin vagyunk, es nem vagyunk együtt?
Rengeteget lehetnénk egyutt kötelező szabadságkivétel vagy tappenz meg ilyenek miatt.
De mivel semmit nem tudunk együtt csinalni, igy en inkább énidőt tartok. (Egyedul nyugodtan wc zek, piperészkedem, home office ra ránézek, es stb)
Csak ugy mellesleg belémvillant, hogy az exeimmel soha ilyen nem volt, hogy kettesben halálra unnám magam a masikkal, vagy csak kínlódnék és kerülném.
A mostani kapcsolatom magyarán egy sz.r f.s kapcsolat lehet akkor valojában, amit esetleg eddig nem vettem észre?
Párom sem nagyon hisztizik azon, hogy velem akarna lenni. Elvan otthon.
“De mivel semmit nem tudunk együtt csinalni, igy en inkább énidőt tartok“
Hol van értelme akkor a kapcsolatotoknak és miért nem lépsz ezügyben?
Naponta jön hozzám amikor csak tud.
Ha nagyon nyavajognèk most is velem lenne.
Egyszer kipróbáltam es ültünk 4 fal között es beszélgettünk és en témáztam csak, en szorakoztattam őt ugy éreztem, és azt hogy rám van rakva az irányitás is, ötleteljek én, én mozgassam a szabadidőnket, a kapcsolatot. Én meg ezt nem vállalom. Inkább wellness akkor, egyedül a kádban otthon zenével.
Egy alkalommal ez a 4 falas program nekem elég is volt.
Nem is az hogy unom magam mellette hanem elkezd rámtalálni vmifélr megfelelési kényszer, hogy szorakoztassam hogy jol erezze velem magát, vagy en agyaljak a kajáláson hogy ne haljunk éhen, en találjak ki lehetoleg ingyenes programokat, en motiváljam akár ol közös edzésre, egyszoval én görcsöljek a napunkon, meg intézzem.
Na ezért lesz nekem nyűg valahol hogy inkább egyedul otthon akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!