Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a félelmem? A páromnak van egy 10 éves gyereke, és félek hogy ha én szülök, akkor tönkre fog menni a kapcsolatunk, mert nem lesz annyi idő egymásra, és a párom a gyerekével is sok programra megy kettesben,
10 es, tényleg, válaszoltam is korábban, sejtettem h volt ilyen kérdés, csak kitöröltem.
Kérdező, olyan gondolatok forognak a fejedben, ami nekem, nekünk sosem jutott eszünkbe v könnyen megoldódott, kb fél sem vettük.
Ezek alapján neked ez a pasi gyerekkel felállás nem való, ki készít, nem tudod elengedni magad. Jobb lenne neked egy még gyermektelen, gyermekre vágyó férfi
Már írtam, én voltam ilyen helyzetben és nem éltem meg rosszul.
Ez a probléma rólad szól, nem róluk. Téged zavar a nagy gyermek. Engem nem zavart ha itt ölt, és szívesen programoztam vele. És új helyzet volt a saját de attól sem féltem, egyrészt egyedül is még oldottam másrészt nem egesz nap voltak külön, nyilván volt apa lánya program, pár óra, meg közös. De még én is csináltam vele külön közös programokat. Viszont a saját gyermeked től sem fogsz tudni a fenekeden pihenni. Ha erre vágysz, ne vállalj gyermeket. Vele pár évre a leülök és nem csinálok semmit dolgot elfelejtheted. Aztán majd mindig mást fogsz hibáztatni mert neked nem kényelmes valami
Ne hallgass a 14esre!!!!! Egyszerüen ne értékeld magadat annyira alul, hogy használt pasival kezdesz!
5
Koszi, van két tundéri kislányom!
Én kérek elnezest, amiert nem akarom, hogy a férjem (kérdezo eseteben leendő ferj) egy idegen nő kölykéről gondoskodjon, es a MI gyerekunk elol vegyen el idot, energiat, pénzt!
Neked is ugyanannyira kölyköd van, mint a másik nőnek!
Nem az idegen nő gyereke veszi el az időt, energiát, pénzt a te kölyködtől, hanem a tiéd veszi el a másik gyerektől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!