Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Emiatt vessek 10 éves kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt vessek 10 éves kapcsolatnak véget?

Figyelt kérdés

Nagyon megvagyok bánta a szivem ki akar szakadni a helyéröl.

Tegnap a férjem volt egy vitánk hülyeségböl indult .

Én kezdtem kicsit kivoltak az idegeim és megemeltem a hangom.

Páromról tudni kell h egy kedves aranyos jó férj és szuper apa .

Tegnapi nap amiért durvabb voltam es pár jelzővel illetem,nagyon bántó dolgot mondott nekem kapjam be a nagy f@szt .Soha nem beszélt még velem csunyán éppen emiatt fáj és bánt.Annyi a szerencse hogy a gyerekek nem halloták. Nem tudom ezek után hig,an fogok hozzá állni.

Lehet másnak ez nem oltári dolog de nekem nagyon Soha nem hittem volna

Mikor kérdeztem miért beszélt igy velem annyit mondott hogy csak az ideg váltotta ki belőle.... szerintetek ez enyhülni fog bennem ?

febr. 17. 11:11
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, itt elsősorban te voltál a hibás, hiszen ha jól értem, te kezdted a veszekedést és te illetted őt először mindenféle ocsmánysággal. A legtürelmesebb férfi is el fogja érni a határait és nem fogja eltűrni, hogy rosszul bánjanak vele, így hát természetes, hogy úgy reagált, ahogy. Nem tehetsz meg bármit következmények nélkül.

Nagyon nem jogos, hogy rosszul bánsz a pároddal és elvárod tőle, hogy ezt mindig kedvesen és türelmesen eltűrje. Mit képzelsz? Remélem, hogy észhez kap és elhagy téged, mert mindkettőtöknek (de főleg neki) jobb lesz külön.

Tanulsz a dologból és legközelebb okosabb leszel. Addig is érdemes lenne elmenned egy pszichológushoz, aki segíthet feldolgozni az indulatos kitöréseid okát és emberi módon kezelni azokat.

N

febr. 17. 12:21
 12/56 anonim ***** válasza:
100%

A sáros cipős történetből kihagytad, hogy milyen jelzőkkel illetted.

"Ma irt nekem betelt nála és szerinte jobb lesz külön már töbször mondta és ezt de végül soha sem hagyott el pedig lenne rá oka "

Akkor nem mondhatod, hogy nem figyelmeztetett, hogy ez lesz a vége, ha nem változtatsz a viselkedéseden.

febr. 17. 12:31
 13/56 A kérdező kommentje:

Igen eleg sokszor tulzásba vittem sajnos.

Olyankor mindent is mondok

Figyelmetlen h@lye b@rom r@hadék stb...😐 és most már nem nyelt ami érthető de akkor is rosszul esik ..

febr. 17. 12:46
 14/56 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen párod... Tíz évet elpocsékolt egy ilyen rohadék nőre, aki annyira sem képes, hogy tisztelettel beszéljen vele.
febr. 17. 12:49
 15/56 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén sajnálom a gyerekeiteket és a férjedet, de meg tudom őt érteni, ha nem akar így élni tovább.

Jó lenne azt hinni, hogy ez egy kamu troll kérdés, nem pedig egy családot szakítottál szét az egóddal.

febr. 17. 12:51
 16/56 anonim ***** válasza:
0%

Itt a vége, fuss el véle! Haszontalan amit írsz magadról, az életedről. Kiírtad a nagy semmit. Megtapsollak érte.

Azonban fel kellene neked is és még sokan másoknak is, hogy ez az oldal nem erre lenne való.

Mensi előtt, kózben, után vagy. A nők olyankor viselkednek így. A pasik meg ha nincs mézesköcsög. 1:1 az állás nálatok

febr. 17. 13:13
 17/56 anonim ***** válasza:
25%
egyszer velem is elofordult hasonlo. kb 10 evvel; ezelott volt, megbeszeltuk tobbszor bocsanatot is kert, de ha szomoru vagyok nekem is eszembe jut a dolog. vannak megjegyzesek mondatok amik soha nem mulnak el. valni nem kell de ha ez maskor is megtortenik feltetlenul meg kell beszelni mert ez egy mergez0 legkorre valhat.
febr. 17. 13:29
 18/56 anonim ***** válasza:
100%

Szóval ha te hívod mindennek, az oké, érthető, el kell fogadnia mindenkinek. Ha neki ebből elege lesz és visszaszól, akkor egy utolsó rohadék.

Mesélj még.

febr. 17. 14:09
 19/56 anonim ***** válasza:
100%

Annyira szép, amikor valaki a saját cselekedeteit, viselkedését megpróbálja finomítani, szépíteni, semmiségnek beállítani, a másikat meg valami aljas szemétnek beállítani, pedig kiderült, hogy ő sokkal többet, és durvábbat kapott...

Oké, van olyan, hogy az ember feszültebb. De akkor sem kellene baromnak, meg rohadéknak titulálni a másikat. Ez az egyik dolog.

A másik az, hogy amikor ez már sokadjára megtörtént, és ő is visszavág, akkor meg egyből ő lesz rossznak beállítva? Bocsi, de ez tényleg aljasság.

Játszod itt a sértődöttet, hogy mennyire megbántott, miközben te jóóóóval durvábbakat mondtál neki. Sőt, nem csak mondtál, de te tettleg is problémásan viselkedtél. Eélezdesz üvöltözni, dobálózni, lehülyézni, és akkor még te vagy megésrtődve??

"akkor is rosszul esik"

Hogy el ne sírjam magam...

Nem csak elviselhetetlen idegbeteg vagy, de még önző is. Szerinted neki hogy esett, amit mondtál, és tettél? Legalább annyi gerinc lenne benned, hogy mielőtt saját magadat sajnáltatod, átgondolod, hogy vajon a másik mit érezhetett.

"Emiatt vessek 10 éves kapcsolatnak véget?"

Nem. Emiatt majd ő fog véget vetni.

És szánalmas ez a manipulatív fogalmazás, hogy te valami szerencsétlen sorsú áldozatnak állítod be magad.

Amúgy meg ha tudod, hogy milyen vagy, már réges rég dolgoznod kellett volna azon, hogy ez változzon. Nem akkor, amikor már végleg elege lett belőled.

febr. 17. 14:40
 20/56 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és még annyit: attól, mert a munkahelyeden valami nem sikerült, az még nem jogosít fel arra, hogy bárki mást rohadéknak nevezz. Értem én, hogy van, amikor feszültebb az ember, nyilván mindenkivel megesik, hogy rosszabb napja volt, de azért normális ember ilyenkor nem beszél úgy a párjával, ahogy más még az ellenségével sem.

Ha meg ennyire nem megy a munkahelyi stressz kezelése, akkor lehet, hogy el kellene gondolkoznod a váltáson.

febr. 17. 14:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!