Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene csináljak?
Közel két éve vagyunk együtt a párommal, eddig konkrétan minden nap találkoztunk, szerintem kezdtem/kezdek ettől besokallni. Így az elmúlt nagyjából egy hónapban kevesebbett találkoztunk, mert nekem sokat kellett tanulnom, ezt is nehezen fogta fel, azzal jött, hogy én megcsalom stb. Én szeretem őt, de már nagyon kezd zavarni, hogy konkrétan tapad rám, nem mehetek sehova, barátnőimmel talizok már akkor megy a hiszti, hogy én palikkal találkozok. Kezd ez nekem nagyon sok lenni, lehet így két év úgymondd tűrés után most kezd elegem lenni, fogalmam sincs hogyan mondjam el neki, mert vele képtelenség bármit is megbeszélni, ha mondanám, hogy nekem több szabadság kell, nem akarok minden nap találkozni, akkor azt venné le belőle, hogy én megcsalom nem szeretem és egy rohadt bunkó paraszt vagyok. Több más ismerősömnél ez totálisan működőképes, hogy nem találkoznak minden áldott nap.
Én tényleg szeretem nagyon, de sokszor bánik velem nem túl kedvesen, amit nem fog fel, mert szerinte nagyon humoros viccből felpofozni, ami szerinte nekem nem fájhatott és csak túlreagálom, miközben tényleg fájt, meg igazából ha nem is fájt éppen, akkor is a szándék jobban zavar, de ezt nem érti meg. Ha ezek után én leverek neki egyet, akkor vagy már én vagyok az erőszakos idegbeteg barom, vagy vissza csap még egyet. Ezek mellett csipked/harap de nagyon fáj az is, sokszor már sírva kértem, hogy hagyja már ezeket rá, mert kék zöld vagyok, kb egy hétig hagyta rá. Ezeket sokszor felhozom és mindig rákontráz, hogy dehát én is bunkó vagyok vele, az esetek 90%-ban azután vagyok bunkó miután a fent említettek közül valamelyiket csinálja. Aztán ha arra kerül a téma, hogy velem mi baja vagy nekem vele, akkor jön az “engem senki sem szeret” “megölöm magam ha elhagysz” duma.
Szerintem most telhetett be nálam a pohár, így két év után, de tényleg fogalmam sincs, hogyan kéne vele megbeszélnem, hogy nagyon sok nekem, hogy ennyire rajtam lóg, ha elmondom, hogy ma nem találkozunk még legalább 10-szer megkérdezi, amire nyilván már ideges leszek, hogy mégis melyik részét nem sikerült felfognia. Én úgy érzem, hogy tök jó lenne a kapcsolatunk, ha csak hétvégente aludnánk együtt, de az képtelenség, hogy ő ezt felfogja. Mit kellene csináljak szerintetek?
Mind a ketten 21 évesek vagyunk, ha számít ez valamit is.
9-es köszönöm szépen a választ!😁
Többiek gondoljatok amit akartok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!