Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az arcod furcsa a tested jó,de ezt a kérdést szerintem már kiírtad egyszer.Ugyanez lesz mint akkor - az egyik fele szerint jót akar a másik fele szerint meg nem és csak meg akar változtatni,dobd ki.Kb.
2010. nov. 7. 23:56
Én optimistán állnék hozzá, és azt gondolnám, hogy valóban az állóképesség és az egészségem miatt mondja. Néha az én barátom is szokta mondani, hogy sportolhatnék valamit, mert pl. Ő világéletében sportolt, heti 5 edzés, most már csak heti 2 a suli miatt.. Én meg soha életemben semmit. Ehhez képest nincs rossz alakom (kb olyan, mint a Tied, csak kisebb mellekkel...), viszont tényleg szrönyű az állóképességem, szóval kb 2 percig bírok futni fulladás nélkül... És ez nem jön túl jól pl. mikor futunk a buszra és a barátomnak kell "megfognia", mert én nem bírok elég gyorsan odaérni :D Szóval én nem szoktam megsértődni, ha mondogatja, hogy járhatnék rendszeresen sportolni, én is tudom, hogy egészségesebb lenne, csak egyelőre nincs rá időm. Ha gondolod járjatok pl. együtt futni, akkor összeköthetitek a kellemest a hasznossal ;) 19/L
2010. nov. 8. 00:34
A sport személyiséget is fejleszt az előnyösebb külső mellett.
Nálunk állandó téma ez.Bnőm egy lépést sem hajlandó sportolni,szerintem betegesen irtózik a sportoktól,főleg,hogy nálam meg központi dolog.
Néha nagyon felidegesít ezzel,főleg,hogy előző barátnőim között volt magyar bajnok úszó,fitnesz versenyző is,csak ő ilyen lusta a sporthoz.Ezzel a közös programok 80% gyakorlatilag ki is lövi.
2010. nov. 8. 04:33
Hát igen, jellemző, te is kiválasztod a tömegből azt a pasit, aki kritizál.
Egyébként meg megmondod neki, hogy 1. nem vagy kövér, 2. a mostani sportolással nem tudod ledolgozni a jövőbeli kövérséget, 3. örülsz, hogy foglalkozik veled, de nem akarod, és kész.
2010. nov. 8. 04:34
Ülj le vele és beszéld meg ezt a dolgot. Kritizálni nagyon könnyű. Meglátszik, hogy mindketten elég fiatalok vagytok. Majd kb. olyan 20 év múlva vagy nem egészen annyi ki fog derülni, hogy nem minden a sport. Ha olyan munkahelye lesz, hogy nem tudja megoldani az edzéseket és nem lesz még arra sem igazán ideje, hogy rendesen egyen akkor ő is el fog hízni.
Annak aki a sport megszállottja: Neked is ezt számításba kéne venned. Ja és miért is vagy akkor együtt a barátnőddel? Ha eddig csak olyan csajaid voltak akik a sportban jeleskedtek. Miért tértél el arról az útról és nem keresel egy olyan csajt magadnak? Ha a jelenlegi barátnőd úgy érzi jól magát ahogy most van és neked nem tetszik ez hagyd el.30/N.
2010. nov. 8. 06:08
Nem sértődnék meg. Mert most még ilyen vagy, de csak azért mert fiatal vagy és szerencsés az alkatod. De egy idő után majd elkezd lötyögni a húsod, és ez megelőzhető sporttal. Miért gondolják sokan hogy csak annak kell sportolni aki kövér vagy túlsúlyos. A sport az egészség megőrzésére nagyon jó, és mellesleg a jó alakod is tovább megmarad ha sportolsz. Ha te a megjegyzéséből arra következtetsz hogy nem vagy elég jó neki, annál inkább irány sportolni, mert ez azt jelenti hogy nincs elég önbizalmad. 36/ nő, aki szép vékony,de már kezd lötyögősödni, és ezért sportolni kezdett nemrég.
2010. nov. 8. 10:17
mennymár a pasid idióta. én megnyalnálak mindenhol örömömben ha az enyém lennél. ez ökör, ne hallgass rá.
2010. nov. 8. 12:07
Egyébként szerintem túl sovány vagy.
2010. nov. 8. 23:02
Hé babakocsi!Ha homár vagy,akkor miért nézed meg a csajszi képét?Nézegesd a pasik seg-gét inkább!
2010. nov. 9. 00:52
szerintem nem az alakoddal van probléma, hanem a feszességeddel, amit a sport javít ..nem azt mondom hogy nem vagy szép, de sztem látszik hogy csak otthon ülsz, még női szemmel is.
20/L
2010. nov. 9. 19:07
Kapcsolódó kérdések: