Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti is megsértődtetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti is megsértődtetek volna ezért?

Figyelt kérdés
van egy lány kb két három hétig húzta a fejem hogy szeret és tette magát hogy én is megszeressem, sajnos sikerült..a tegnapi nap beszélgettünk perverz dolgokról és elkezdi hogy én nem vagyok az stb..én meg mondtam neki hogy "annó hugodról akartam megenni a csokiszirupot" azóta hallani se akar rólam stb...na már most a hugával kb 4hónapja beszéltem valamikor és ez tényleg annó volt..szóval ez tényleg ilyen sértő, vagy csak túlreagálta? 17f
2011. okt. 25. 04:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Vagy szimplan csak feltekeny lett
2011. okt. 25. 05:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
megalázónak tartotta. én is annak tartanám. ha lenne valakim és bevágná hogy a húgommal ezt meg azt akart. mintha csak egy pótlék lennék.. mivel a húgom nem jött össze jó vagyok én is :/ néha jobb inkább nem szólni
2011. okt. 25. 05:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, meg. Neked nem esett volna rosszul, ha azt mondja, hogy anno még a legjobb haverod farkát szerettem volna szopni egy házibulin"?
2011. okt. 25. 07:50
 4/8 napietus ***** válasza:
:S elég kiábrándító. nem megsértődött sztem, csak kiábrádult belőled. ilyen szöveg után nem csoda.
2011. okt. 25. 09:32
 5/8 anonim válasza:
100%
Ez nagyon gáz. Még jó, hogy megsértődött!
2011. okt. 25. 10:28
 6/8 anonim ***** válasza:
én nem sértődnék meg, esetleg akkor ha a húga 3 éves 20
2011. okt. 25. 10:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy dolog a perverzió, más dolog a bunkóság.
2011. okt. 25. 12:36
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. okt. 25. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!