Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire szólsz bele a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szólsz bele a párod öltözködésébe?

Figyelt kérdés
Most nem az extrém dolgokra gondolok, hogy miniszoknya, amiből kilóg az aranyere, vagy SS logós póló, hanem olyan dolgokra, hogy ne vegyen öltönyhöz sportcipőt, ne viseljen hamis táskát, ne keljen okádnod a leopárdmintás cucc miatt, ne farmerben menjen veled a céges rendezvényre, takarja el a tetkót, ne hordjon homage órát,...

jan. 21. 12:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szinte soha nem szoltam bele egyikebe sem. Alapvetoen bejott az izlesuk, ha egy-egy darabot kicsit gaznak talaltam (pl. kedvenc baseball sapka, ami mar szetszakadt mindenhol), azt viccesen megjegyeztem, de ez max. 2-3 havonta egyszer volt.

Sokszor kerdeztek, akkor megmondtam a velemenyem.

jan. 21. 17:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Férfiként csak akkor szólalok meg öltözködés témában ha kikéri a véleményemet.

Nők egészen más tészta, ha valami nem tetszik neki addig balhézik amíg át nem veszem, mert állítólag ezzel őt járatom le. Sok apróságot vesz nekem, zokni, boxer, nyakkendő, ing és póló. Közvetetten de ő befolyásolja milyen ruhákba járok mert a gardrób jó részét ő választotta. Ha nagyon különbözne az ízlésünk akkor valószínűleg lázadnék, de általában jó darabokat választ.

jan. 23. 10:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Semennyire.
jan. 24. 09:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!