Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire szólsz bele a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szólsz bele a párod öltözködésébe?

Figyelt kérdés
Most nem az extrém dolgokra gondolok, hogy miniszoknya, amiből kilóg az aranyere, vagy SS logós póló, hanem olyan dolgokra, hogy ne vegyen öltönyhöz sportcipőt, ne viseljen hamis táskát, ne keljen okádnod a leopárdmintás cucc miatt, ne farmerben menjen veled a céges rendezvényre, takarja el a tetkót, ne hordjon homage órát,...

tegnap 12:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Egyikünk se szól bele a másik öltözködésébe, mert nem érezzük szükségét.
tegnap 12:59
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

Ha nagyon gázul öltözködne, eleve nem jöttem volna vele össze. De van ízlése, stílusa és ha néha mondok is egy-két dolgot, hogy ezt vagy azt lehetne finomítani, sosem erőltetem rá a véleményem. Előfordul, hogy veszek neki egy-két ruhadarabot, mert úgy ítélem meg, hogy az nagyon jól állna rajta, de sosem éreztem késztetést arra, hogy beleszóljak, mit vesz fel.

43/N

tegnap 13:20
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Semennyire. Mindketten tudunk öltözni, a párom ízlésesen öltözik én meg elegánsan. Soha nem öltöztünk fel úgy, hogy azt szégyellnünk kéne.
tegnap 13:28
 4/11 anonim ***** válasza:
71%

Semennyire. Felnőtt ember. Azt csinál, amit szeretne.

N

tegnap 13:34
 5/11 anonim ***** válasza:
35%
Van az a szint, ami alatt mindenki beleszólna, főleg ha együtt mentek valahova.
tegnap 13:48
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
Semennyire. Alapból olyannal jöttem össze, akinek tetszett a stílusa, ízlése, így nem kell fintorognom miatta.
tegnap 14:03
 7/11 anonim ***** válasza:
55%
Semennyire. Már az ismerkedés alatt nyilván láttam, hogy milyen a stílusa. Ha valami nagyon zavart volna (pl amiket felsoroltál) akkor nem jöttünk volna össze. Maximum véleményt mondok, ha kérezi.
tegnap 14:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha annyira taszítana (pl ilyen kamu márkás cuccok meg hasonlók) az öltözködése, akkor eleve nem jöttem volna össze vele. Amúgy nem szólok bele, max ha ő kérdezi hogy mit vegyen fel.
tegnap 14:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Alapból tetszett a stílusa és a ruhái, már akkor is, amikor még csak randiztunk. Házasként néha együtt vásárolunk olyanokat, amihez kell ő is mert próbálni kell (pl nadrág). Amúgy neten megveszem neki, mert ő nem szeret ilyesmivel foglalkozni és bízik az ízlésemben. De ha magának intézné, sem venne olyat, amitől kimennék a világból, az 100%.
tegnap 14:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Olyannal kell összejönni, akinek tetszik a stilusa, tehát nem szólok bele az öltözködésébe, ellenben hogy mikor vetkőzhet a másik, abba mindkettőnknek van beleszólása!
tegnap 15:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!