Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok már szerelmes barátomba, szabad akarok lenni. Hogy szakítsak kíméletesen?
Rájöttem hogy mivel még nagyon fiatal vagyok nem akarom magam lekötni mellé. Tanulok és mellette dolgozok, a szabadnapjaimat pedig csak bulizással és szórakozással, fiúzással szeretném lekötni. Nincs szükségem rá, szabad akarok lenni,bulizni akarok rengeteget.
Tudom hogy nagyon szeret és nagyon ragaszkodik hozzám de neki nem kell buli. Titokban meg nem akarom csinálni mert igyis ugyis kiderülne mivel hétvégente találkozunk és gyanús lenne neki eppen miért nem erek rá.
Mit tegyek?
Mi az hogy mit tegyél? Szakíts jézusom...
Ülj le vele és szépen mondd el, hogy elmúltak az érzéseid iránta, nincs ebben semmi, de ne húzd az idejét.
Ki kell tartanod a szakítás mellett, mondd el neki még egyszer. Aztán legyél erős, mondd el, hogy nem akarod megváltoztatni, és megbántani sem, de így az egyenes. Gondolom ő sem örülne, ha mellette fiúznál, el kell fogadnia, de főként neked kell kitartanod a döntésed mellett. Hajrá, és ne érezd magad rosszul, ez az őszinte út, élj, mert most teheted meg!
/Fiatal nő, aki igyekszik a példádat követni a tekintetben, hogy el kéne kezdeni élni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!