Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig elhagynak mert nem szerelmesek belem. Fogadjam el hogysosem lesz kapcsolatom?
Vannak itt az oldalon olyan pasik, akik pontosan olyanok gondolkodásban, mint te (erről a kérdésről elsőre azt hittem, pasi írta ki..).
Vedd fel velük a kapcsolatot, mert talán ki fogtok egymással jönni: hasonló a hasonlót vonzza.
Kétszer hagytak el szivi, az nem sok - nem MINDIG. Ne költsd már sztorit!
Férfiaknak és nőknek is érdemes fejleszteniük magukat, szellemileg és fizikailag, hogy minél vonzóbbak legyenek - már ha ő maguk azt képzelik, hogy nem elég jók! Nos, én azt hiszem ez rólad elmondható. Szóval hozd ki magadból önmagad legjobb változatát, foglalkozz ezzel! Gondolom tudnál csinálni egy csomó mindent ehhez! Így kérlek ne a mártírkodást válaszd, hanem ezt!
A között, hogy most te udvarolj neki, vagy hogy legyen nyitott személyiséged, amihez könnyű kapcsolódni, ami vonzó van különbség.
Egy pasinak is olyannak jó lenni, akin érzi, hogy hat rá, hogy van egy kölcsönös valami. Ha ezt nem érzem én pl nem közeledek. Szóval valamit neked is bele kellene tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!