Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudom hogy szerelmes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy szerelmes a férfi belém?

Figyelt kérdés

Milyen jelei lehetnek? Párszor már randiztunk. Szerintem kicsit már én beleszerettem és emiatt nem látom reálisan a dolgokat. Még mindig olyan a viselkedése ami szerintem nem konkrétan nekem szól hanem becserkésző.

Szerintetek? Mindketten 50 év körüliek vagyunk.

Nem szeretnék pofára esni hogy egyszer csak szó nélkül lelép.

dec. 31. 07:03
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
90%

Ezt látni fogod a tekintetén, arcán.

Illetve megjelenik az önzetlenség, erőteljes odafigyelés.

Sűrűn veled akar lenni.

Kedvedben jár stb.

dec. 31. 07:08
 2/32 anonim ***** válasza:
60%
Epvisel a lakásában d.gás után is.
dec. 31. 07:24
 3/32 anonim ***** válasza:
32%
Sehonnan. Ha jól néz ki, úgyis minden szavába és mozdulatába azt fogod belemagyarázni, hogy szerelmes beléd. Ha nem nézne ki jól, akkor meg eleve nem akarnál tőle semmit.
dec. 31. 07:28
 4/32 anonim ***** válasza:
67%
Hát 50 év ravaszsággal a háta mögött, már állítom hogy van olyan tapasztalt, hogy előtudja adni magát úgy előtted hogy fülig szerelmes beléd. Nincs tuti recept ennek a kivédésére. De gondoom te sem voltál rest, és a babérjaidon ülő nő. Ráadásul neked több receptorod van a kamu kiszűrésére. Használd egy kicsit az eszed, az élettapasztalataidat, és mérlegeld a helyzetet. Esetleg gondolj ki egyértelmű szituációkat amik megválaszolják a kérdésed. Nőből vagy, meg tudod oldani.
dec. 31. 07:42
 5/32 anonim ***** válasza:
27%
Megkérdezést próbáltad már?
dec. 31. 08:12
 6/32 anonim ***** válasza:
69%
A nap végén nem mondja azt, hogy itt egy kis apró taxira.
dec. 31. 10:47
 7/32 A kérdező kommentje:
4# milyen szituációt gondoljak ki? Ezt hogy érted?
jan. 10. 21:19
 8/32 anonim ***** válasza:
73%
Amíg nem tudod, nem érzed, addig nem.
jan. 16. 19:33
 9/32 anonim ***** válasza:
26%
Egy ötven körüli nőbe már nem lehet beleszerelmesedni. Bocs, hogy ezt írom! Ha ez vigasztal, én 45 éves nő vagyok, majdnem egykorúak vagyunk, vagyis nem úgy írom ezt, mint egy húszéves, beképzelt kis pipi, hogy: bezzeg én, belém szerelmesek, bibí!
jan. 16. 21:17
 10/32 anonim ***** válasza:
73%
9-esnek: Lelkünk is van, nem csak testünk, és van, akit a tapasztalatai nem egyre utálatosabbá, hanem egyre kellemesebbé tesznek.
jan. 16. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!