Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudom hogy szerelmes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy szerelmes a férfi belém?

Figyelt kérdés

Milyen jelei lehetnek? Párszor már randiztunk. Szerintem kicsit már én beleszerettem és emiatt nem látom reálisan a dolgokat. Még mindig olyan a viselkedése ami szerintem nem konkrétan nekem szól hanem becserkésző.

Szerintetek? Mindketten 50 év körüliek vagyunk.

Nem szeretnék pofára esni hogy egyszer csak szó nélkül lelép.

dec. 31. 07:03
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
59%
Ha becserkeszot latsz benne akkor tudod mire akar hasznalni.
jan. 17. 14:09
 12/32 anonim ***** válasza:
35%

Egyetértek a 9-essel. Akárhány halálosan szerelmes férfit ismertem 50 körül, a nő mindig huszonéves volt. Lehet kivétel, de abban hiszek, hogy a szerelem a szexuális vonzerőn alapul és lehet bármilyen szép a lelke valakinek, szexuális vonzerő nélkül senki nem szeret bele. Nyilván előnyben a huszonéves szép lelkű nők.

46 N

jan. 17. 15:16
 13/32 A kérdező kommentje:

12# egyetértek, de a szexuális vonzerő az úgy tűnik megvan a részéről és persze a részemről is. Amúgy is tíz évvel vagyok fiatalabb és ez még plusszban erősen látszik is mert fiatalabbnak nézek ki a koromnál, és ezért ezt nem érzem problémának nem hajtja a húszéveseket vagy csak jól titkolja. Semmi sem biztos.

Az jó válasz volt hogy "elvisel dugás után a lakásban". Remélem igen, úgy tűnik, de az érdeklődése alábbhagy szex után azt észrevettem de én a legapróbb jeleknél is elbizonytalanodom.

febr. 1. 07:45
 14/32 anonim ***** válasza:
90%
Sajnálatos hogy sztereotípiákban gondolkodnak egyesek. Egyrészt egy 50 körüli nő nem biztos hogy 50-nek is néz ki. Én pl 43 vagyok, de 28-30-nak gondolnak. Másrészt egy 50 éves nő megbízható, bölcs. Nyilván jó esetben. Igazán a másik fél igényei a döntőek. Ha a másiknak vmi buta érettlen tyúk kellene, akkor az lenne a szellemi igénye. Viszont az illetőnek a kérezőre van szüksége. Kérdező, ne legyél bizonytalan, érezd jól magad, a többi pedig alakul.
febr. 1. 13:05
 15/32 anonim ***** válasza:
11%
14. 50 es no klimaxol ezert kiszamithatatlan.. 30 as ferfinak nem kell ez a teher.
febr. 1. 13:22
 16/32 anonim ***** válasza:
42%
15-ös akkor apád elvált anyádtól, amikor anyád 50 lett? Te barom!
febr. 1. 17:17
 17/32 anonim ***** válasza:
16. Nem is volta hazasok ,de mar joval korabban szet mentek.
febr. 1. 17:26
 18/32 anonim ***** válasza:
50%
17 ja, akkor nem volt gyerekszobád. Bocsánat, így már érthető hogy miért vagy érzelmileg fogyatékos.
febr. 1. 17:34
 19/32 anonim ***** válasza:
20%
18. Volt gyerekszobam ,ellentetben veled te rondasag.
febr. 1. 18:09
 20/32 A kérdező kommentje:

14# Aranyos vagy, köszönöm szépen, én szeretnék vele továbbra is ismerkedni, sajnos most valamiért hanyagol, én sose szoktam írni neki, bár legutóbb én írtam de hetek óta hív hogy menjek hozzá, de sose ér rá, csak mindig mondja hogy most miert nem jó, de majd jó lesz. De a korunk miatt én meg nem szeretnék heteket kihagyni találkozók között. Kicsit most ez még távkapcsolat, kb 200 km.

Pl először csak annyit mondott a hétvége nem jó, dolgozik, meg vendégei lesznek. Most már az egész hét nem jó, mert a vendégei maradnak. Szerintem nem mond igazat. De nem értem miért nem lehet azt mondani hogy egyedül szeretne egy kicsit lenni. Én már többször voltam nála, most neki kellene jönnie hozzám, de munka miatt 12 órázik vendéglátásban, nem tud így abban állapodtunk meg hogy én megyek és fizeti az odautat. És szomorú vagyok mert hetek óta nem voltunk együtt és egyre kevesebbet keres.

febr. 1. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!