Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban hogyan deríthetem ki, hogy szeret-e még vagy csak túlparázom?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel tanulás miatt távkapcsolatban vagyunk. Tudom ez nem a legjobb. Egyik nap nagyon kedves, sokat videózunk elmond mindent stb... Másik nap meg nem is ír, nekem kell. Van, hogy nem is válaszol több kérdésre. Rákérdeztem és azt mondja nincs gond, csak fáradt, tanul stb. Mikor jól elbeszélgetünk megnyugszom amíg nem lesz megint olyan "közömbös". Akkor megint előjön biztos nem kellek már neki, vagy már van is neki más. Erre is rákérdeztem azt mondta dehogy van neki. Nem tudom túlparázom vagy... ebbe inkább bele sem akarok gondolni.ma 12:34
1/3 anonim válasza:
Attól, hogy fáradt attól még két mondatot írhatna. Szerintem kifelé tart rendesen és idők kérdése mikor lesz vége.
2/3 anonim válasza:
Ne haragudj a kiábrándító válaszért, de ezt nem lehet biztosra tudni. A távkapcsolatok nagyon nagy részben nem működnek hosszú távon, max ideiglenesen, amikor a felek látják a konkrét időt, amikor újra együtt lehetnek. Ehhez teljes bizalom kell, stabil kapcsolat.
3/3 anonim válasza:
Egyértelműen nem szeret ha nem válaszol egyáltalán és amikor neki van kedve akkor meg előszed. Ha mondaná azelőtt, hogy eltűnik, hogy nem lesz ideje, fáradt az rendben volna, de azután mondta, hogy rákérdeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!