Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akárhányszor a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akárhányszor a barátnőm kimondja hogy menzesz irgalmatlanul elröhögöm magam. Mármint milyen idetlen szó ez már. félek hosszútávon ez zavaró lesz neki .mit tegyek?

Figyelt kérdés

Akkor is röhögök ha én mondom.

Nem kizárt az elmebaj

jan. 14. 22:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
46%

"Ha egy csinos, fiatal nő vagy, bármit elérhetsz az életben. Én meg férfiként többször kerültem már hàtrányba a munkaerőpiacon, "

Ha jóképű fiatal férfi vagy, bármit elérhetsz az életben. SOkkal könnyebben, mint a nők.

A nők sokkal, de sokkal többször kerülnek hátrányban a munkaerő piacon. Ja, és rengeteg férfi eladó és pénztáros van. Lehet, más veled a gond, nem a nemed.

jan. 15. 13:19
 22/27 anonim ***** válasza:

21 vagyok, még az előzőhöz:

Egy nőt sem fognak felvenni normális munkahelyre csak mert csinos és fiatal. Úgy értem, amihez tényleg tanulni kell, nem ilyen eladó és hasonló. Normális helyeken egyértelműen hátrányban vannak.

jan. 15. 13:20
 23/27 anonim ***** válasza:
Fogyatékos vagy???Mert akkor full érthető.
jan. 15. 16:21
 24/27 anonim ***** válasza:

"Ha jóképű fiatal férfi vagy, bármit elérhetsz az életben."

Ez nem feltétlenül van így.

Jóképűnek lenni előny, de egy férfitől többet várnak el.

Egy átlagos külsejű önbizalomhiányos lányt vonzónak, cukinak tartanak a pasik. De egy jóképű, önbizalomhiányos srác, nem vonzó a nőknek, hanem simán lecserélik egy olyanra, ki lehet nem olyan jóképű, de magabiztos, domináns jellemű.

Ezért van az, hogy az összes önbizalomhiányos lánynak akad udvarlója, egy önbizalomhiányos srác meg a kutyának se kell.

jan. 15. 16:24
 25/27 anonim ***** válasza:

Még valami:

Egyébként nem tartom idétlennek a menzesz és a mensi szót sem, csak felhúztam magam az itteni válaszokon. Habár a mensi-nek tényleg van amolyan cukodkodó hangzása. Na sziasztok.

jan. 15. 21:14
 26/27 anonim ***** válasza:
Mondok jobbat: kuki, nuni. Hahaha.
jan. 15. 21:27
 27/27 anonim ***** válasza:
55%

Egy kib@szás a női nemmel ez az egész folyamat minden kiqrt hónapan, és hozzá a "menzesz" szót használni pláne egy bűncselekmény. Nekem nem nevetni van kedvem, hanem inkább az arcomat szeretném letépni, annyira kellemetlen ez a kifejezés.

"megvan/megjött a havi problemem!" és kész, ettől még eddig senkit nem kapott el a szekunder szégyenérzet.

jan. 16. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!