Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből jöttetek rá, hogy a párotok nem tervez veletek hosszútávon?
Hogy mindig csak mondta-mondta-mondta, ígért fűt-fát, de tettek nem voltak már.
Én sokszor kezdeményeztem tettekkel, de nem volt benne partner.
Aztán hanyagolni kezdett, végül leépítette a kapcsolatunkat egyik hétről a másikra.
Amikor én az összeköltözést közös ingatlan vásárlát keresést szorgalmaztam ő mindig akkor kezdett el veszekedni feltékenykedni dühöngeni hatalmas balhékat kreált más nőkkel flörtölt, szinte el volt bennem nyomva a szó is mindig ami a jövőt illeti.
De ez pl tavasszal is kicsiben. Én nagy izgatottam vártam a nyarat hogy menni foguk medencés padtyra de jo lesz, azon agyaltam milyen rucikat veszek fel bele akartak magam vele dobni a nyárba, közben ő hát a fejét is látni kellett volna, komor, ideges pofákat vág, es erre megkérdezi hol voltam munka után miért èrrem kesobb haza meg ezek.
Állandoan csak lehozott a tervekről, jövőképről, elterelt balhékra egymást marásra veszekedésekre egyszeruen nem hagyta azt sem hogy boldog legyek, ússzak a szerelemben, mindenképpen a támadás ment csak, nehogymár jó kedvem lehessen.
Ez mellett ismétlem nem egyszer az orrom előtt flörtölt, más csajokkal szemezett, leégetett bárhol más nők előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!