Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm diplomás mérnök én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm diplomás mérnök én meg egy egyszerű gépbeállító egy gyárban. Működhet ez így hosszútávon?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, nagyon szeretem őt. Viszont nem tudom, hogy a jövőben nem fog e konfliktust okozni az, hogy én egy egyszerű érettségizett ember vagyok, egy gyárban dolgozom gépbeállítóként, ő meg egy nagyon tehetséges mérnök. Mikor kérdeztem tőle, azt mondta, hogy neki az a fontos, hogy szeressem amit csinálok, de akkor is kétségeim vannak... Bérkülönbségünk hatalmas, több 100 ezer forint, a mai napig megkérdezi tőlem,hogy fizessen e ő, vagy felezzünk, nekem ez rettenetesen kínos, mondtam is már neki. Tudom,hogy nem rosszból csinálja.. Szerintetek működhetünk így hosszútávon?

30/F (barátnőm 26 éves, nem tudom,hogy számít e)

máj. 30. 11:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%
Nem akarsz tovább tanulni?
máj. 30. 11:40
 2/13 A kérdező kommentje:

Szeretem a munkámat, jó bent a társaság is. Egy egyetemet nem tudnék elvégezni, annyira nem vagyok okos, ezt tudom magamról.

Valami OKJ szerűség szóba jöhetne a későbbiekben, de még nem tudom.

máj. 30. 11:42
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Persze, hogy tud hosszabb távon működni. Őt nem zavarja, téged sem kéne. De ha ennyire zavar, felhasználhatnád motivációként a továbbtanulást. Ez nem egy biztos állapot, mindenki saját magának állítja fel a szabályait. Ugyanúgy ahogy egy középvégzettségű párnál sem biztos semmi, Ugyanúgy egy diplomás párnál sem. Nem ettől függ, hogy összeilletek-e.
máj. 30. 11:43
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az OKJ is elég. Fejlődés és pénz miatt. Amúgy működhet ha szeretitek egymást, nem irigykedsz rá, nem vagy kishitű.
máj. 30. 11:45
 5/13 anonim ***** válasza:
12%
Nem fog működni és szerintem kamu kérdés.
máj. 30. 11:53
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Elvi akadálya nincs, hogy működjön. Ha tényleg szereted őt és megadsz neki mindent... bőven vannak nők, akiknek ez elég, és nem kell a csillagokat lehozni az égről. Hogy ő ilyen-e, és ilyen marad-e, passz, nem ismerjük. Én a kérdés alapján hamarabb mondanám azt, hogy te nem fogod ezt bírni. Süt a kérdésből a kisebbrendűségi érzés, írod, hogy már most kínos számodra, amikor anyagilag be akar szállni. És tegyük hozzá, hogy 26 évesen ő még messze nem érte el a karrierje (és ezzel együtt a fizetése) csúcsát, míg gépbeállítóként valószínűleg nagyságrendileg nem fog nőni a fizetésed, ergo ez a különbség csak nagyobb lesz.
máj. 30. 11:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem okosnak kell lenni, hanem szorgalmasnak. Matekból annyira rossz voltam általánosban, hogy majdnem meghúztak nyolcadikban. Középsuliban jöttem rá, hogy sok gyakorlás és kitartás kell hozzá. Semmi más. Lehet, hogy alacsonyabb iq-val nehezebben megy, de nem lehetetlen, csak akarni kell.
máj. 30. 12:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Őt ez nem zavarja téged sem kéne csak így működhet. Ha te ezen feszt pörögni fogsz csak elbaszod a kapcsolatot és ilyen baromság miatt lesz vége.
máj. 30. 12:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Férjem szerkezetlakatos egyéni vállalkozó. MIkor megismerkedtünk, akkor kezdte a vállalkozást, épp előtte mondott fel a gyárban, ahol gépbeállítóként dolgozott.

Én közgazdász vagyok.

Köztünk 5 éve szuper jól működik. Én felnézek rá, neki meg nincs kisebbségi komplexusa, ami miatt le akarna engem nyomni (volt korábban mással ilyen tapasztalatom).

máj. 30. 12:52
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Tapasztalataim szerint ezek a kapcsolatok egy idő után befuccsolnak. De ti legyetek a kivétel...
jún. 2. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!