Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm diplomás mérnök én meg egy egyszerű gépbeállító egy gyárban. Működhet ez így hosszútávon?
3 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, nagyon szeretem őt. Viszont nem tudom, hogy a jövőben nem fog e konfliktust okozni az, hogy én egy egyszerű érettségizett ember vagyok, egy gyárban dolgozom gépbeállítóként, ő meg egy nagyon tehetséges mérnök. Mikor kérdeztem tőle, azt mondta, hogy neki az a fontos, hogy szeressem amit csinálok, de akkor is kétségeim vannak... Bérkülönbségünk hatalmas, több 100 ezer forint, a mai napig megkérdezi tőlem,hogy fizessen e ő, vagy felezzünk, nekem ez rettenetesen kínos, mondtam is már neki. Tudom,hogy nem rosszból csinálja.. Szerintetek működhetünk így hosszútávon?
30/F (barátnőm 26 éves, nem tudom,hogy számít e)
Működhet ha befejezed az önbizalomhianyod.
Ha nem teszed, miattad fog tönkremenni a kapcsolat.
Ismerek pedagógus,köműves parost.
30+eves kapcsolat, gyerek, unoka.
Engem nem nagyon zavar kapcsolataimban a pénz de láttam szüleimet akiknél megmérgezte.
Édesanyám 2 diplomás míg édesapám egy büszke fizikai munkás ember volt világ életében.
A rossz természetét hozta elő s idővel mérgező lett, hogy sokszor nem az ő általa megkeresett pénzzel jutottunk tovább pl házvásárlás/építés. Először csak leszólta a szellemi munkát, hogy az nem fárasztó, nem ugyanolyan fontos mint a fizikai majd a végére már hülyének állította be örökké a saját feleségét mert az pl építkezésnél nem ismert fel egy szerszámottól addig a pontig, hogy értéktelen bármit tesz.
Tehát vagy tovább tanulsz amihez ez remek motiváció vagy nagyon nagy önismeret mégis milyen vagy, milyen a párod. Ha most zavar későbbi helyzetekben (akár mikor gyesre menne vagy hosszabb tp valamelyikőtöknek stb) rossz szájíz nélkül tudjátok e a kihívásokat megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!