Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm diplomás mérnök én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm diplomás mérnök én meg egy egyszerű gépbeállító egy gyárban. Működhet ez így hosszútávon?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, nagyon szeretem őt. Viszont nem tudom, hogy a jövőben nem fog e konfliktust okozni az, hogy én egy egyszerű érettségizett ember vagyok, egy gyárban dolgozom gépbeállítóként, ő meg egy nagyon tehetséges mérnök. Mikor kérdeztem tőle, azt mondta, hogy neki az a fontos, hogy szeressem amit csinálok, de akkor is kétségeim vannak... Bérkülönbségünk hatalmas, több 100 ezer forint, a mai napig megkérdezi tőlem,hogy fizessen e ő, vagy felezzünk, nekem ez rettenetesen kínos, mondtam is már neki. Tudom,hogy nem rosszból csinálja.. Szerintetek működhetünk így hosszútávon?

30/F (barátnőm 26 éves, nem tudom,hogy számít e)

máj. 30. 11:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Működhet ha befejezed az önbizalomhianyod.

Ha nem teszed, miattad fog tönkremenni a kapcsolat.

Ismerek pedagógus,köműves parost.

30+eves kapcsolat, gyerek, unoka.

jún. 2. 11:58
 12/13 anonim ***** válasza:
55%

Engem nem nagyon zavar kapcsolataimban a pénz de láttam szüleimet akiknél megmérgezte.

Édesanyám 2 diplomás míg édesapám egy büszke fizikai munkás ember volt világ életében.

A rossz természetét hozta elő s idővel mérgező lett, hogy sokszor nem az ő általa megkeresett pénzzel jutottunk tovább pl házvásárlás/építés. Először csak leszólta a szellemi munkát, hogy az nem fárasztó, nem ugyanolyan fontos mint a fizikai majd a végére már hülyének állította be örökké a saját feleségét mert az pl építkezésnél nem ismert fel egy szerszámottól addig a pontig, hogy értéktelen bármit tesz.

Tehát vagy tovább tanulsz amihez ez remek motiváció vagy nagyon nagy önismeret mégis milyen vagy, milyen a párod. Ha most zavar későbbi helyzetekben (akár mikor gyesre menne vagy hosszabb tp valamelyikőtöknek stb) rossz szájíz nélkül tudjátok e a kihívásokat megoldani.

jún. 2. 22:27
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
ahogy régen mukodott a postás jozska, festo pista a tanár novel, orvossal ugy mukodhet nálatok is..
jún. 3. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!