Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Takarékos és költekező,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Takarékos és költekező, élménykereső személyek kapcsolata hogy lehet hosszútávon működőképes?

Figyelt kérdés
Évek óta vezetem a kiadásaimat, bevételeimet, így tökéletesen látom, hogy 1 hónapban mennyit költök és mennyit takarítok meg. Az a célom, hogy a havi keresetem 60%-át tegyem félre, ez mindig megvan, néha valamivel többet is sikerül. Barátom pont az ellentétem, imád élményeket gyűjteni, programokat csinálni, kikapcsolódni. Nem vezeti a kiadásait, azt sem szeretné, ha én csinálnám neki is. Általában elenyésző összeg marad a fizetéséből. Közös kasszán sosem leszünk, annyira eltérő a pénzügyi kultúránk. Az élet más területein remekül működünk , egyedül az anyagiakon van mindig vita. Szerinte zsugori vagyok, úgy viselkedem, mintha minimálbért keresnék, pedig az átlagnál jóval magasabb a fizetésem. Szerintem meg ő a felelőtlen, nem gondol a jövőre, túlköltekezik.
aug. 22. 14:01
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
Igen az vagy. Én nem tudnék a te típusoddal lenni.
aug. 22. 14:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdésem, hogy neki vagy nekem van igazam, melyikünkkkel tudtok jobban azonosulni, hanem hogy hogyan tudnánk megoldani ezt a helyzetet, minimalizálni az ebből eredő vitákat.
aug. 22. 14:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, ha van közös célotok és arra csak te gyűjtesz, az gáz. Az akkor nem közöst. Ezt ha nem tudjátok megbeszélni akkor semmitek sem lesz közös.
aug. 22. 14:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebből mindig feszültség lesz. A megtakarításból is, meg abból is, ha az egyik fél moziba menne, színházba, nyaralni, a másik meg tv-t nézne, mert az ingyen van.
aug. 22. 14:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Hosszútávon sehogy, mert neked és neki is más dolgok fontosak, amire ő költene, arra te nem, ebből mindig is vita lesz. Gondolj csak bele, ha gyereketek lenne, lehet ő megvenné simán azt, amire te azt mondod, hülyeség. Mivel nem ugyanolyan módon álltok a pénzhez, nem fog ez sajnos működni.
aug. 22. 14:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy.
aug. 22. 14:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Nálunk is ez volt a helyzet. Én olyasmi vagyok, mint te. Van olyan, hogy kölcsönkérek magamtól, és azt meg kell adni. Nálam is fontos, hogy minden hónapban megtakarítsak egy bizonyos összeget. A barátom a tiedhez hasonló. Amíg együtt voltunk, állandó pénzzavarban voltam, ezért kihátráltam az egészből. Elején házasságot terveztünk, abból semmi sem lesz. A kapcsolatunk még létezik, de szigorúan külön.

N

aug. 22. 15:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
aug. 22. 16:03
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudnám és nem is akarnám mert egy se**fejnek tartalak. Remélem így megfelelő a válasz.
aug. 22. 18:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog működni, a büdös életben nem fogjátok megtalálni az aranyközéputat, bárhogy is szeretnéd. Egyikőtök túl spórolós, másikótok elveri a pénzt, mindkettőtök a két véglet, egyik sem jó. Az sem, hogy éljünk a mának, majd csak lesz valahogy alapon és költekezünk, de nem is azért élünk, hogy minden fillért elrakjunk.
aug. 23. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!