Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes igy tervezni a férfival hosszútávon?
Tudom jól, hogy nem lépet még túl az exén és vannak alkalmak amikor érzem hogy nem velem akar lenni.
Látom rajta, hogy probálkozik, és alapvetően szerintem jól megy a kapcsolatunk ezt leszámítva, viszont az a problémám, hogy hosszútávon igy nem tudom elképzelni magam mellette, ha nem biztos hogy én vagyok az akivel le akarja élni az életét vagy családot szeretne alapítani. Mit kéne tennem? Adjak neki időt? Lehet ez még később változik?
"Tudom jól, hogy nem lépet még túl az exén és vannak alkalmak amikor érzem hogy nem velem akar lenni."
Szakítani kellene!
Másfél évet szenvedtem egy ilyen férfi mellett, soha többet!
Mellesleg ő akkor már 4 éve elvált volt.
Én nem értem, hogy a nők miért elégednek meg ilyen kapcsolatokkal. Olyan férfit kell keresni, akinek te vagy a nagy Ő.
Én az első randin abszolút red flagnek értelmezem, ha az exéről áradozik valaki. Volt ilyenem, nem is tartott sokáig. Nem akarok szamár lenni ló helyett.
#7 nem írtam azt hogy első randiról lenne szó, sem azt hogy áradozik az exéről. Ismertük egymást még mielőtt összejöttünk volna.
#8 miből gondolod, hogy nem becsülöm magam, te jó ég....istenkém itt szerintem valamit nagyon félreértelmeztél. Itt egy férfiról van most szó akit én szeretek mint barát, mint párkapcsolat terén. Vannak dolgok amik nehezen mennek, ezek pontosan azért vannak mert úgy gondolom, hogy nincs túl az exén,de ez nem azt jelenti hogy egy önző barom lenne, aki csak a ...ra megy. Itt az lenne a kérdés, hogy volt e már valakinek tapasztalata hasonló szituációval, és hogy hosszútávon érdemes e tervezni vele vagy sem.
Hogyan becsülnéd már magad amikor tudod, hogy csak búfelejtő vagy és mégis abban reménykedsz, hogy majd elfelejti a segítségeddel őt? Normális ember tudja hogyha már ki akar használni a másik mert az exnek nem kell, hogy le kell lépni és nem engedni neki. Sőt még azzal is tisztában van, hogy kapcsolatból kapcsolatba ugrani társfüggőség és nem ad teret a másiknak, hogy rombolja.
Hogyan, ugyan miért szeretne beléd amikor saját magad se szereted? Mi szeretnivaló van rajtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!