Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes igy tervezni a férfival hosszútávon?
Figyelt kérdés
Tudom jól, hogy nem lépet még túl az exén és vannak alkalmak amikor érzem hogy nem velem akar lenni.
Látom rajta, hogy probálkozik, és alapvetően szerintem jól megy a kapcsolatunk ezt leszámítva, viszont az a problémám, hogy hosszútávon igy nem tudom elképzelni magam mellette, ha nem biztos hogy én vagyok az akivel le akarja élni az életét vagy családot szeretne alapítani. Mit kéne tennem? Adjak neki időt? Lehet ez még később változik?
nov. 9. 13:21
11/18 A kérdező kommentje:
#10 szerintem te még mindig nem érted, de nem is baj. Úgy gondolom neked is vannak sérelmeid, amiken lehet dolgozni :)
nov. 9. 15:25
13/18 anonim válasza:
Nemrég írtam le, hogy normális, ember nem kezd ki olyannal aki az exet akarja, ő iránta érez romantikus érzelmeket, de mivel vége, nem kell az exnek így mást használ ki, hogy egy kicsit jobban érezze magát. Te megengeded neki, hogy másodhegedűs légy. És én nekem vannak feldolgozatlan ügyeim? Te vagy értetlen mert mindenáron abba a hitbe ringatod magad, hogy majd beléd szeret és boldogak lesztek. De közben saját magad nem tudod becsapni mert te benned dolgozik a feszültség, bizonytalanság annyira, hogy itt kérsz segítséget. Hogyha érzed, tapasztalod, hogy nincs melletted lelkiekben, az exet akarja helyetted és mégis vele vagy akkor nincs önbecsülésed. Dolgozni kéne azon, hogy legyen. Lehet önbecsülésed, nem szégyen, hogy most nincs. De úgy nem lesz ha hagyod, hogy kihasználjon tovább. Méginkább a padlón leszel és magadnak köszönheted mert megengeded neki, hogy megtegye veled! Aki szereti, tiszteli önmagát az nem hagyja amit te engedsz neki és holtbiztos, hogy nem fog beléd esni bármit is követsz el. Maximum abba az érzésbe "szeret bele", hogy te szereted, az egóját rendbehozod azt lecserél másra utána. Az ugródeszka feladata, hogy feldobja a másik fél kedvét, egóját amit a következő egyénnél hasznosít. De oké velem vannak gondok, majd jussak eszedbe amikor szembesülsz azzal amit leírtam. 🤷🙋
14/18 anonim válasza:
Nem érdemes, főleg hogy még ő sincs túl az exén. Csak vagytok egymás mellett aminek nincs értelme.
15/18 anonim válasza:
"Mit kéne tennem? Adjak neki időt? Lehet ez még később változik?"
Esetleg őszintén beszélgetni vele a témáról? Nem számonkérni és a szőnyeg szélére állítani, ahogy akkor dönts most, hogy én, vagy az exed, hanem beszélgetni, kíváncsinak lenni az ő gondolataira, elképzeléseire, terveire.
16/18 anonim válasza:
Szerintem ha nem voltak kezdetben heves érzelmek, az már nem tud feltámadni. Nem lesz beléd szerelmes, sőt másba lesz szerelmes ha túllép az exén és képes lesz rá.
17/18 anonim válasza:
Egyértelműen nem, de te úgyse fogsz hallgatni senkire sem. Majd amikor otthagy (akár más nő miatt) akkor majd rájössz.
18/18 mikeXxX válasza:
Mégis miből tudod (szerintem csak gondolod) ezt azért engem ez is érdekelne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!