Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a párom ellenzi, nem tetszik neki ha körmöshöz megyek?
Havonta járok, de mindig megjegyzést tesz, hogy felesleges úgy is jól nézek ki ha nincs műkörmöm.
Nekem fontos a megjelenésem, nem sminkelem magam természetes vagyok, annyi hogy a körmöm van mindig megcsinálva.
Van egy 18 hónapos lányunk, nem arról van szó,hogy nem férne bele pénzileg a köröm, mertbele fér de neki valamiért mégis baja.
Más is van így?
12, ha nem így van akkor miért tűröd? Igazad van szívem, akkor lépek focizni. Holnap sörözni megyek. Stb. Ez még nem cáfolja azt, hogy vannak férjek akik a körömre (hajra, egyebekre) fogják, hogy egyszerűen nem hajlandók apaként részt venni a gyereknevelésben.
És ez véletlenül sem jelenti azt, hogy a kérdezőnél is így van, hisz nem ad infót, csak tippelgetni lehet. Csak azon mosolyogtam, hogy nőként és anyaként feltettem egy kérdést és eddig heten tartották haszontalannak. :)
#8 Nem akar a párjának tetszeni, mert azt mondja, hogy neki kell a köröm.Ha a párja szerint ocsmány, neki akkor is arra van igénye.
Nem mindegy hogy mondja, hogy nem tetszik neki?
13 én nem tűröm és nem is türném.
Nem pontozok soha senkit...
Én 25 éves vagyok, a férjem 28,4 éve vagyunk együtt.
Sosem szólt a köröm miatt az utóbbi időt el tekintve, ezért nem értem mi lehetett.
És nem csinálok nagy csicsás körmöket, rövidet, néha nude színűt, néha színest, mintást de nem "kurvásat" a hosszúval meg nem tudnék semmilyen házi munkát el vézegni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!