Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a párom ellenzi, nem tetszik neki ha körmöshöz megyek?

Figyelt kérdés

Havonta járok, de mindig megjegyzést tesz, hogy felesleges úgy is jól nézek ki ha nincs műkörmöm.

Nekem fontos a megjelenésem, nem sminkelem magam természetes vagyok, annyi hogy a körmöm van mindig megcsinálva.

Van egy 18 hónapos lányunk, nem arról van szó,hogy nem férne bele pénzileg a köröm, mertbele fér de neki valamiért mégis baja.

Más is van így?

dec. 31. 12:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
9-10, szerinted miért kérdeztem? Az életben még olyat nem hallottatok, hogy apuka csak szavakban az? Ó, áldott naivitás... :)
dec. 31. 15:00
 12/16 anonim ***** válasza:
11 az a baj hogy általában csak ezt halljuk..
dec. 31. 15:17
 13/16 anonim ***** válasza:

12, ha nem így van akkor miért tűröd? Igazad van szívem, akkor lépek focizni. Holnap sörözni megyek. Stb. Ez még nem cáfolja azt, hogy vannak férjek akik a körömre (hajra, egyebekre) fogják, hogy egyszerűen nem hajlandók apaként részt venni a gyereknevelésben.

És ez véletlenül sem jelenti azt, hogy a kérdezőnél is így van, hisz nem ad infót, csak tippelgetni lehet. Csak azon mosolyogtam, hogy nőként és anyaként feltettem egy kérdést és eddig heten tartották haszontalannak. :)

dec. 31. 15:28
 14/16 anonim ***** válasza:

#8 Nem akar a párjának tetszeni, mert azt mondja, hogy neki kell a köröm.Ha a párja szerint ocsmány, neki akkor is arra van igénye.

Nem mindegy hogy mondja, hogy nem tetszik neki?

dec. 31. 15:30
 15/16 anonim ***** válasza:

13 én nem tűröm és nem is türném.

Nem pontozok soha senkit...

dec. 31. 16:29
 16/16 A kérdező kommentje:

Én 25 éves vagyok, a férjem 28,4 éve vagyunk együtt.

Sosem szólt a köröm miatt az utóbbi időt el tekintve, ezért nem értem mi lehetett.

És nem csinálok nagy csicsás körmöket, rövidet, néha nude színűt, néha színest, mintást de nem "kurvásat" a hosszúval meg nem tudnék semmilyen házi munkát el vézegni

dec. 31. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!