Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyon megnéz más nőket és kb minden szembe jövő lány tetszik neki és hangot is ad ennek. Én gondolom túl?
Jézusom. Ez nagyon gáz!
Egy percig nem lennék vele.
Az első párom ha nem is ilyen erősen, de tett megjegyzéseket más nőkre, utánuk fordult. Teljesen aláásta az önbizalmamat, szakítottunk is később. A férjemről tudom, hogy vannak szép kolléganői, ő sem veti meg a szép nőket, de soha nem néz meg senkit erőteljesen előttem, nem beszél így nőkről és nőkkel, engem viszont rendszeresen dícsér, mert tudja, hogy jót tesz az önbizalmamnak.
Szerintem nem érdemes a pároddal együttmaradnod... Lehet idővel kinövi a prosztóságot, de én nem várnám meg.
Ez egy paraszt
Téged se nem szeret, se nem tisztel
Borzasztoan megaláz téged ezzel a viselkedessel és más nőknek ilyen beszolasokkal
Te nem állsz fel és hagyod ott ilyenkor? Igyekszel jó képet vágni, hogy hehe de vicces a hapsi?
Téged idomit, csak hogy tudd
Hogy veled bármit megtehet
Úgy látom sajnos sikerrel
Szépen kérlek ne állj le többet ilyen suttyoval!
Válaszul a kerdesedre: egyáltalán nem gondolod túl
"A párom nagyon megnéz más nőket és kb minden szembe jövő lány tetszik neki és hangot is ad ennek."
Ha neked ez nem tetszik, hangot adsz ennek?
Látod ő nem unja, mert nem változtat
Nevelgetheted de úgy tűnik, hiába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!