Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a párom ellenzi, nem tetszik neki ha körmöshöz megyek?

Figyelt kérdés

Havonta járok, de mindig megjegyzést tesz, hogy felesleges úgy is jól nézek ki ha nincs műkörmöm.

Nekem fontos a megjelenésem, nem sminkelem magam természetes vagyok, annyi hogy a körmöm van mindig megcsinálva.

Van egy 18 hónapos lányunk, nem arról van szó,hogy nem férne bele pénzileg a köröm, mertbele fér de neki valamiért mégis baja.

Más is van így?

dec. 31. 12:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Gyogyika! Ezt miért nem vele beszéled meg?
dec. 31. 12:33
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Mondd meg neki, hogy nem neki csinálod. Nem értem, egyes férfiak miért gondolják, hogy közük van a nő minden porcikájához és cselekedetéhez. Nekem is volt műkörmöm, és pontosan tudom, hogy nem kell ahhoz, hogy jól nézzek ki, szépek az eredeti körmeim is szerencsére, csak nem volt akkor épp kedvem nekem foglalkozni a dologgal, hanem rohadt kényelmes volt, hogy csak beugrok 3-4 hetente és valaki megcsinálja a manikűrrel együtt mindent szépre. Most sokkal jobban ráérek magamnak szöszmötölni vele néha egy Netflix epizód közben. Nem kell ilyeneket kommentálni, hogy dehát x dolog nélkül is jól nézek ki, senki nem kérdezte. :D
dec. 31. 12:36
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Olyankor ő van a gyerekkel?
dec. 31. 12:56
 4/16 anonim ***** válasza:
27%
Sajnos itt nem maga a köröm lehet a gond, hanem az, amit az sejtet...
dec. 31. 13:08
 5/16 anonim ***** válasza:
73%

Köröm és köröm között is van különbség.Nekem nőként szintén csak a natúr, szépen manikűrözött körmök tetszenek, esetleg japán manikűr, vagy egy rövidebb, szép formájú, igényes francia köröm, esetleg nude rózsaszín, alkalmanként max egy szép piros.

Az ilyen hosszú, ocsmány formájú, csiricsáré színű, mintás körmök, köves körmök olyan ócska proli qrva hatást keltenek.

Ha ilyen körmöket csináltatsz, akkor ne csodálkozz rajta, hogy zavarja a párod.

dec. 31. 13:12
 6/16 anonim ***** válasza:
55%
Esetleg bókolni akar, hogy szép vagy anélkül is. Csak kicsit bénán teszi. Mondd neki legközelebb, hogy tudod, de ez neked fontos. Biztos vannak neki is ilyenjei, pl.: valamilyen hobbi, autó karbantartás, vagy horgászat...
dec. 31. 13:13
 7/16 anonim ***** válasza:
Azért nem árt tudni, mennyi idősek vagytok, milyen idős a kapcsolat és milyen klaszterbe tartoztok...
dec. 31. 13:16
 8/16 anonim ***** válasza:
64%
5# Csak akkor mondja azt, hogy bocs, de szerintem ez ocsmány. Nyilván az ember szeretne azért tetszeni a párjának, VALAMILYEN SZINTEN beleszólhat, de ez, hogy szerinte ez felesleges, hát, szerintem meg ilyet kommentelni felesleges, nem az ő kezén van, nem ő ücsörög ott, nem neki kell, hogy megérje. Én nem csicsás körmöket csináltattam anno, csak sima közepes méretűt, egyszínűre lakkozva. Néha direkt olyan színt kértem, amiről tudtam, hogy az exem szereti. Nyilván magát a körmöket leszarta, de legalább megdicsérte, hogy tök jó a színe. De azon sosem puffogott, hogy minek járok körmöshöz.
dec. 31. 13:17
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

3

És? AZ apja, nem?

dec. 31. 13:30
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

3 mer az apja aki csinálta nem lehet a gyerekkel vagy annak nem dolga?

4 mit sejtet te szerencsecsomag?

dec. 31. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!