Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiányosok, van aki család vagy barátok hatására döntött a szakítás mellett?
Figyelt kérdés
Ilyen témában egyébként érdemes valakire hallgatni? Tegyük fel, hogy egy harmadik fél elfogulatlan tanácsot tud benne adni.dec. 30. 11:10
1/6 anonim válasza:
Nekem kb senki nem pártolta exemet mindenki utálta de nem azért szakítottam vele. Véleményt mondtak szekáltak vele mindig de nem érdekelt.
2/6 anonim válasza:
Elsősorban az motivált a szakítás felé, hogy nem tett boldoggá, a család, barátok csak megerősítést adtak ahhoz, hogy szakítani illene.
3/6 anonim válasza:
Jó, mondjuk van az az anyós típus, aki senkit nem tűr meg a fiacskája mellett és mindig szakítást fog tőle kérni.
Minden más esetben szerintem egy családtag, vagy akár egy közeli barát igenis tud olyan véleményt mondani, amit érdemes megszívlelni. Például ha látják, hogy mióta az adott emberrel együtt vagy, azóta teljesen kifordultál önmagadból negatív értelemben. Vagy állandóan kihasznál téged a másik, de neked nem tűnik fel. Van, amit külső szemlélő jobban lát. De ezek tényleg hozzád közel álló emberek legyenek, nem a pletykás munkatársak. Dönteni úgyis te fogsz.
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy segít egy kívülálló véleménye, de legbelül akkor is neked kell érezned. Lehet, hogy még nem jött el az ideje.
5/6 A kérdező kommentje:
Szakitas elott allok, csak felek meglepni. Egy eve ugyanezek voltak az erzeseim, nem tortent valtozas. Ugyabakkor a kozos jo elmenyek, meg az hogy szeretem mindent felir. Pedig ha az eszemre hallgatok nem nagyon kellene ezt folytatnom.
dec. 30. 13:04
6/6 anonim válasza:
Hallgass az eszedre,az mindent felulir.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!