Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom testvére eléggé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom testvére eléggé erőszakolja a páromra azt,hogy vetessuk el a gyereket, természetesen nem fogjuk. De eléggé unom már,párom az nem igazán csinál semmit, mondtam neki, hogy ez válóok lesz előbb utóbb,mert nem normális. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Segítséget kérek,mit csináljak ezzel, ha a párom annyira nem képes,hogy leállítsa. Elhiszem,hogy fontos neki az ikertestvére,de lassan tovább állok,mert kiidegel, így semmilyen családi gyűlésen nem vagyok hajlandó résztvenni. Valami nem normális nála az biztos, és féltékeny, fél,hogy nem fog vele törődni már annyit. Nektek volt ilyen eset? Ti mit csináltatok? Szakítottatok már emiatt valakivel? Akarjuk a gyereket de páromnak eszébe sincsen semmit tenni ezzel.

Nem várom azt,hogy szakítsa még vele a kapcsolatot, de azt igen,hogy állítsa le,mert ez beteges,hogy a testvére akarja megszabni a felnőtt testvérének mit hogyan csináljon, de ezzel elűz a testvére engem, nem is az érdekel,hogy útál hanem az,ahogyan megnyilvánul, és amiket mond. Párom nem érti meg, és úgy tűnik nem is akarja.

tegnap 14:45
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Persze. Most vagyok 13+2 napos.

:)

tegnap 15:23
 12/33 anonim ***** válasza:
36%
#6 Na persze, kezded írni a mesét. Aki házas annak nem párja van, hanem férje és nem a "párom testvére", hanem sógornője...
tegnap 15:23
 13/33 anonim ***** válasza:
92%

"Amúgy meg a testvére meleg. Magyarán mondva nő gyűlölő lehet. :)"

Na, most már troll üzemmódra váltottál.

tegnap 15:25
 14/33 anonim ***** válasza:
72%

És nyilván nem házas, és valószínű a kapcsolat is elég friss,a fogamzásgátlás sem volt 100% odafigyelés.

De a gyerekvállalás akkor is magánügy, ha a rokonságnak nem tetszik.

De valóban jobban át kellett volna ezt gondolni, nem szülünk a vakvilágba.

De ha már így alakult, próbáljátok meg legalább most felnőttként viselkedni (mind a hárman), mert ha az a gyerek apa nélkül fog megszületni, mennyivel leszel előrébb?

Amúgy a párod akarja?

tegnap 15:29
 15/33 A kérdező kommentje:

Nem troll üzemmód,de ha szeretnéd beszélhetek veled köcsög módon is. A párom vagy ahogy szeretnéd,hogy mondjam, férjem mert te neked nem mindegy.

Ő se szereti,hogy az ikertestvére meleg, mert ezt ki akarja,csak muszáj elfogadnia. Szóval,hogy felfogd a dolgot: 18 éves vagyok,így igaz. Érdekes módon se az én családomba,se az ő családjába nincs ezzel senkinek gondja. A testvérén kívül. Ez a fasz bele mászik a magánéletünkbe, és páromat próbálja arra buzdítani,hogy hagyjon itt, és neki az sokkal jobb lesz. De valamiért ő nem akarja felfogni,hogy szeret, és rohadtul nem lesz az amit a beteg agyában kigondolt,mert ő nekem aztán senki,így joga sincs semmit pofazni, leszarom,hogy meleg, nem azzal van a bajom. Egyszerűen nála beteges ez a testvéri kötődés.

tegnap 15:29
 16/33 A kérdező kommentje:
És ha nem fogod fel azt se,hogy házas vagyok,mutassak papírt? Polgári házasságot kötöttünk 2 tanusat,hogy a gyerek az ő nevére kerüljön. De hátha végre felfogjátok...nem rendes házasság volt.
tegnap 15:31
 17/33 anonim ***** válasza:
68%
A karácsonyi szünet eljöttével rohamosan megszaporodtak a trollkérdések.
tegnap 15:32
 18/33 A kérdező kommentje:
Ha te troll kérdésnek fogod fel,akkor minek vagy itt és válaszolgatsz? Ezt egy embernél se fogom sose megérteni, ha te most valamiről azt hiszed, picsáért vagy itt.
tegnap 15:33
 19/33 anonim ***** válasza:
62%

#15 ezt a sóginak kell így elmondani, nem nekünk..

Nem azzal van gondja, hogy 18 éves vagy, legalábbis addig nem volt, amíg nem akartál gyereket szülni.

Azért mert meleg, nem lesz féltékeny rád.

De gondolom ezt a stílust nyomatod felé is, és nem kell hozzá sok ész rájönni, hogy két perc alatt lesz a testvére vasárnapi apuka. Biztos nem erre vágyik a család, hogy fizessen 18 évig egy idegen nőnek gyerektartást. Gondolom a "férjeddel" nem 10 éve vagytok házasok, akivel ezt felnőtt módjára meg tudnátok oldani.

Sógi a tesót nem magának akarja, hanem téged és a veled járó gondot nem. Nem ugyanaz.

tegnap 15:38
 20/33 A kérdező kommentje:
Miért lenne borzalom? Mert más szülhet 18 évesen, senki se törődik vele. Normális az,hogy arra fogom nevelni ami normális lenne? Vagy mire gondolsz,hogy borzalmas lehet? Fejtsd ki,mert nem értem a problémád. Én tisztességesen felnevelem mert megérdemli az életet. Nem szegénységben pénz nélkül kell felnevelnem,nekem ezzel szerencsém van! Nem azt kérdeztem,hogy nektek tetszik e az,hogy én gyereket várok :) feltettem a kérdést,hogy valakivel volt e ilyen probléma akár a férje családjában! Arra tessék válaszolni és segíteni nekem.
tegnap 15:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!