Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom testvére eléggé erőszakolja a páromra azt,hogy vetessuk el a gyereket, természetesen nem fogjuk. De eléggé unom már,párom az nem igazán csinál semmit, mondtam neki, hogy ez válóok lesz előbb utóbb,mert nem normális. Mit tegyek?
Segítséget kérek,mit csináljak ezzel, ha a párom annyira nem képes,hogy leállítsa. Elhiszem,hogy fontos neki az ikertestvére,de lassan tovább állok,mert kiidegel, így semmilyen családi gyűlésen nem vagyok hajlandó résztvenni. Valami nem normális nála az biztos, és féltékeny, fél,hogy nem fog vele törődni már annyit. Nektek volt ilyen eset? Ti mit csináltatok? Szakítottatok már emiatt valakivel? Akarjuk a gyereket de páromnak eszébe sincsen semmit tenni ezzel.
Nem várom azt,hogy szakítsa még vele a kapcsolatot, de azt igen,hogy állítsa le,mert ez beteges,hogy a testvére akarja megszabni a felnőtt testvérének mit hogyan csináljon, de ezzel elűz a testvére engem, nem is az érdekel,hogy útál hanem az,ahogyan megnyilvánul, és amiket mond. Párom nem érti meg, és úgy tűnik nem is akarja.
Mi az, hogy nem rendes házasság?? 😂
Ahhoz, hogy a nevére kerüljön, elég egy aláírás, nem kell hozzámenni😅
Az anyakönyvvezető biztos nem tudta, hogy nála lehet az apai elismerőt kérvényezni, pedig fő feladata. Persze 😂
Jólvan, mindjárt vége a szünetnek.
#15: idefigyelj, Te kis homofób. Normális embernek semmi gondja azzal, ha valaki homoszexuális.
Az pedig, hogy a melegek nőgyűlölők, egy szánalmas sztereotípia.
Na, ezért vagy Te csak egy kis trollocska, ha tudsz róla, ha nem.
#7 észrevettem, de a pasi testvérének akkor sincs köze a gyerekhez
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!