Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szabaduljak meg az erőszakos, agresszív barátnőmtől?

Figyelt kérdés

Elég gázos kapcsolatban vagyok és nem látom a kiutat. 3 éve vagyunk együtt, de csak 1 éve lakik nálam. Részmunkaidős állása van, nekem pedig teljes, ezért valamivel több házimunkát végez mint én, de folyamatos veszekedés van emiatt. Nem érti, hogy attól még, hogy itthonról dolgozom, nem érek rá ugyanannyit, mint ő.

Ma épp főzött, és nem volt egy hozzávaló, és kiküldött a boltba, hogy hozzak azonnal. Először azt mondtam, hogy "mindjárt", de erre rögtön elkezdett hisztizni, hogy ő már feltette a kaját és nagyon kéne. Én nagyon nem értem rá, és nem is az első ilyen, ezért odamondtam neki csupán annyit, hogy már ezerszer kértem, hogy úgy kezdjen neki a főzésnek, hogy megnézi rendesen, hogy minden van-e itthon, ami kell. Erre jött a szokásos hiszti, kiabálás, hogy én nem tudok normálisan főzni, ő a konyhai rabszolga, mert ő a nő, és ne merjek beleszólni, hogy ő mit hogyan csinál. Én mondtam, hogy jó, akkor oldja meg, ahogy akarja, én ki nem megyek a boltba. Ezek után földhöz vágott több tányért, poharat és azt mondta, hogy mindet összetöri, ha nem megyek ki a boltba és mellesleg soha többé nem főz nekem semmit. Végül kimentem, és a szilánkokat is otthagyta, nekem kellett összeszedni mindent és el is várta, mert én borítottam ki, én tehetek erről.

Nos ez sajnos nem az első ilyen jelenete. Nekem pedig elegem van, féltem már tőle az értékeim és a lakásom. Bocsánatot egyáltalán nem kér, szent meggyőződése, hogy az ő rongálása és bömbölése csak az én gonoszságom tünete, és nekem kell bocsánatot kérnem.

Csak az a baj, hogy nincs hova mennie, a keresetéből képtelen lenne eltartani magát, a szüleivel nincs jóban, barátai pedig nincsenek. Akkor hát hogyan tudnék megszabadulni tőle? Ha csak felvetem érintőlegesen, hogy nem biztos, hogy szeretném ezt folytatni, akkor jön a hisztiroham, sírás, fenyegetőzés.

tegnapelőtt 19:30
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
50%

Nem azért lett belőle ez, mert "stresszes", hanem azért, mert személyiségzavaros, veszélyes, együttélésre alkalmatlan személy, pofátlan élősködő. Pontosan úgy, ahogy a hasonló bántalmazó férfiak.

Érdekes, ott sose merülne fel, hogy attól lett ilyen, hogy a nő stresszeli valamivel.

tegnap 18:20
 32/35 anonim ***** válasza:
Nem bírja lelkileg a teljes munkaidős munkát, akkor minek költöztetted egyáltalán hozzád? Mi fogott meg benne? Nyilván nem normális hogy egy ebéd hozzávalóra agresszív lesz, mikor kb tökmindegy hogy benne van e egy hozzávaló, attól még meg lehet enni. Ez nem látszott rajta az elején? Mégis csak odahívtad hogy költözzön hozzád. Ha meg beteg akkor bakker jusson el valahogy orvoshoz, csak azt nem értem ha láttad hogy tele van red flaggel, se barátai, rokonai, lelkileg nem bírja a munkát, akkor mire számítottál hogy betetted a házadba. Miért nem lehetett külön lakni, ahol addig lakott. Miért mondta fel az addigi életét miattad.
tegnap 18:47
 33/35 anonim ***** válasza:
31 Jáj megérkezett a hipersértődős pasi aki az egészet csak úgy tudja nézni hogy itt a férfire valaki bekérdez bármit. Higgadj le, nem a férfiak ellen beszél itt senki.
tegnap 18:49
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor mizu, képes voltál normális hangnemben közölni, hogy vége? Vagy Mire várunk pontosan? A karácsonyi fára?
tegnap 19:58
 35/35 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem pont most tört szét a Kérdező fején egy kristályvázát. Ezért nem ír.
tegnap 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!