Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív agresszív és színpadias, hangosan csapkodó házimunkavégzés esetén mit lehet tenni?
Téged minősít, amiért együtt vagy egy ilyen emberrel.
Én mondjuk kibsznám a második hisztijére, mert kösz, idiótákkal nem élek együtt, de bennem van önbecsülés, és ennyi normális egoizmus.
Más meg lábtörlő és elviseli éveken-évtizedeken át.
A házimunkát a leggyorsabb ilyen hangulatban végezni, különben dögunalom. Problémamegoldásra tök jó.
Amúgy van még egy tippem: takaríts ki te, mosogass, akkor jobb hangulat lesz otthon. Lehet azért nem lehet semmit megbeszélni, mert dzsuvában nem lehet tisztán gondolkodni se, csak ugye te eddig nem jutsz el agyilag, hanem erőlteted a beszédet a káosz közepén.
Most látom az utolsó is ezt írta kb. Ja, esetleg teremts te is tiszta környezetet.
Az én férjem kiabál ha megkérem valamire.
Leesik a kilincs, új csapot kellene felszerelni.
Rendszerint 6 hónap mire nekiáll.
Ha meg szólok hogy k. jó hogy ott ül a fotelban miközben én mosogatok, akkor felháborodik hogy ő pedig el szokott mosogatni és kiabál.
Tényleg el szokott , évente 2 szer….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!