Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Passzív agresszív és színpadia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív agresszív és színpadias, hangosan csapkodó házimunkavégzés esetén mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Nem lehet semmit se normálisan megbeszélni, mert a legkisebb probléma esetén is mindig ez történik.

máj. 16. 22:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%
#10, az enyém óbégat a fotelból, hogy hangosan mosogatok és zavarom a tévézésben.
máj. 17. 08:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Olyan is volt már, szólt hogy nem hallja a filmet 😃

Amúgy amióta megmondtam neki hogy ezért egy budai villában 400-at kapnék készhez, inkább elmegyek házvezetőnőnek, azóta jobban a kedvemben jár.

Azóta nem ugat hogy sokat költök, sőt ő javasolja hogy vegyünk nekem ezt azt!

De amúgy amit írtam, sajnos igaz.

Otthon minden nő beleszakad a házimunkába, pedig ezzel pénzt is lehetne keresni.

Ha újra születnék és ezzel az élettapasztalattal, én soha nem mennék férjhez, de még csak össze sem költöznék senkivel.

Egyedül élnék, és amikor egyedül éltem külföldön, ragyogott a lakás, pedig kb 30 perc alatt takarítottam ki.

Itt meg folyamatos pakolás, napi porszívózás mellett nincs rend.

Egyáltalán nem érte meg férjhez menni.

Pénzem is volt, rend is volt, buliztam is.

Szexelni meg szexeltem amikor akartam.

De nem éreztem legalább kötelességemnek….

Százszor jobb egyedül.

máj. 17. 09:21
 13/17 anonim ***** válasza:
És miért nem váltok el 10, 11? Ez annyira furcsa nekem. Annyi nőtől hallom ugyan ezt, hogy a férjük egy mocskos, lusta disznó, aki még folyamatosan ugat is nekik, de a világért el nem válnának. Értem én, hogy egy válás nem egyszerű, de tényleg jobb maradni és csicskázni egy f_sznak, aki még csak meg sem becsül?
máj. 17. 09:42
 14/17 anonim ***** válasza:

Én nem csicskázok neki.

Legalábbis nem veszem annak, mivel ő VISZONOZZA a munkámat.

Viszonozza !

Ez a lényeg.

Nem lennék olyan házasságban, ahol nekem nőként csak kötelességeim vannak, dolgom, munkám , cserébe a nagy büdös semmiért!

Nekem kell a szép ruha, kell a parfüm, kell a tanfolyam, kell az hogy a tenyerén hordozzon, csak úgy nem lennék házasságban mint sokan vannak.

Dolgozik, mos, főz, takarít, gyereket nevel ÉS MÉG üres is a hűtő, fűtés nincs, se egy szép ruhadarab, se egy nyaralás, se egy wellness hétvége!

Pont ma megyünk Balatonra 4 napra!

Hát ez a minimum !

máj. 17. 10:38
 15/17 anonim ***** válasza:
máj. 17. 13:32
 16/17 anonim ***** válasza:

"Nekem kell a szép ruha, kell a parfüm, kell a tanfolyam, kell az hogy a tenyerén hordozzon, csak úgy nem lennék házasságban mint sokan vannak.

Pont ma megyünk Balatonra 4 napra!"

Pedig csicska vagy, elég olcsó is.

máj. 17. 14:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Te meg paraszt!
máj. 17. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!