Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változhat még a férjem? Lehet a depressziótól agresszív?
1 éve kezdett el verni. Eddig csak a lábam ütötte vagy a karom (elsőre legyintett aztán ököllel kezdett el ütni, elég sokszor be is lilult). Az elmúlt 1-2 hónapban már a fejem üti. Pofonnal kezdett de már ököllel üt.
A tarkóm körül tegnap akkorát rám vert hogy azóta is pupos és fáj nem tudok aludni se.
Ma megint megakart támadni mire én megijedtem és végül elkezdtem ütni. A vége az lett hogy ellökött és eltört a kezem.
Ebbe az a szomorú hogy azon van kiakadva hogy most nem tudok főzni meg mosogatni...
Az egészet depresszióra fogja. Kapott beutalót pszichiátriára de nem hajlandó elmenni. Fékek tőle. Mindenhogy is bánt... próbáltam elhagyni de zokogott hogy szeret és nem hagyhatom cserben beteg.
Változhat még?
Remélem, kértél látleletet és feljelentetted. Azért agresszív, mert agresszív. Nem a depressziótól.
Szrd le a zokokágást és miharabb költözz el. Kié a lakás?
Én az első ütés után léptem volna - titokban, természetesen, egy cetlit hátrahagyva.
Nos, bennem van önbecsülés, benne viszont megalkuvás, és ha vele maradsz, a végén nem megver, hanem agyonver.
Krónikus depressziós emberként mondom: a világon semmi köze nincs az agressziójának depresszióhoz.
Minél előbb lépj le. Beteg, az lehet... De nem fog változni mert nem is akar, neki pont jó így hogy eltűröd amit művel. Ha elhagyod, nem hagyod cserben őt egyáltalán, csupán végre szembesül a saját viselkedésének a következményével.
Ha nem hagyod el, akkor viszont tényleg cserben hagysz valakit: saját magadat.
Én a helyedben fel is jelenteném, 8 napon túl gyógyuló sérülést okozott, kapna érte az biztos.
"A vége az lett hogy ellökött és eltört a kezem.
Ebbe az a szomorú hogy azon van kiakadva hogy most nem tudok főzni meg mosogatni."
Ha eltört a kezed (kezed? csuklód? karod? akkor be kellett menned a traumatológiára. Ott mit mondtál mi történt?)
"1 éve kezdett verni" és a többi...
Szerintem ez egy kamu, ismerős a stílus is.
5 évet kezeltek depresszióval (gyógyszer, terápia, minden) de sosem emelnék kezet a leendõ feleségemre.
Amit a párod csinál, az egy klasszikus abúzer hazugság, amikor a viselkedésére fizikai bizonyíték van, hirtelen õ az áldozat.
Ha meg nem ez, akkor elhiteti veled, hogy nem is úgy volt, igaz? Az az eset, aminél te is ott voltál, de rosszul emlékszel.
Ez úgy hangzik mint egy true crime podcast elõ pár perce.
Sajnos az ilyen kapcsolat otthagyása a legveszélyesebb. A legtöbb gyilkosság, súlyos testi sértés ilyenkor történik.
Legyen félretett pénzed. Legyenek meg az iratok, nálad.
Amikor kiszállsz, azaz összepakolsz és lelépsz, mindenképp legyél fizikailag biztonságban.
Ne tudja hova mész. Válts munkahelyet, várost.
Kérj távoltartási végzést.
Csak ez után van az, hogy beadod a válópert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!