Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már agresszív barátod? Mi történt és hogy léptél ki?
Ha te ezt hagyod, akkor sajnálok ilyet írni, de megérdemled. Ugyanis mindenkinek van saját szabad akarata. Te döntesz úgy, hogy mellette maradsz.
Innentől nem tudlak sajnálni.
Egyébként volt igen, de én kiléptem abból a kapcsolatból, én nem vagyok lábtörlő, mint egyesek.
Volt. Kozos haveri kocsmazas alkalmaval pasikkal mertem beszelgetni. Mindenfele mocskos krvanak el lettem hordva (persze be volt baszva, ami nem mentseg, sulyosbito tenyezo). Masnap a siros bocsanatkeres, ezt egyszer bocsatottam meg.
Kovetkezo alkalommal csomagoltam, akkor bejott a masik szobaba, frocsogott egyet, kiment. Megint bejott, rimankodott, kiment, bejott, normalis volt es ez ment abban a 3 napban amig osszepakoltam a cuccaimat. Meg nem engedett ki a szobabol, lokdosni kezdett, mire eldurrant az agyam es visszaloktem. Ez volt a nagy verekedesunk. Azt banom, hogy nem hamarabb hagytam ott, nem volt egeszseges kapcsolat.
Volt. Már az ismerkedéskor sejteni lehetett, főleg ha valaki a csendes megfigyelőkategóriába tartozott, és az átlagnál hamarabb össze tudta rakni a "képet" az adott illetőről. Mindegyik jellemzője:
-birtoklási vágy,
-féltékenység,
-erőszakosság,
-uralkodási vágy és alkohol szeretett.
Pedig nem szoktak itt megálni, hamarosan a pofon is elcsattan, aztán csak azt veszed észre, hogy napszemüvegben és farmerban mersz csak kimenni nyáron.
Lépj ki ebből minél előbb, amíg még nem késő.
Mennyire durvák ezek a kirohanások? Utcán is így viselkedik idegenekkel?
Küld le a harcosok klubjába :D Sok focicsapatnak vannak kemény huligánjai akik csak úgy poénból agyonverik egymást egy erdőben :O
Ott kiderül mennyire aggresszív..Általában az ilyen csávók csak a gyengébbekkel kemények!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!