Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért agresszív és útálatos velem?
Sziasztok!
Szerintetek mit jelent az, ha egy férfi nem néz a szemembe(nő vagyok) és ideges, feszült, kicsit agresszív lesz a jelenlétemben? Ha pedig beszélünk akkor flegma, udvariatlan.
Előzmény: ő egy kollégám aki "kikezdett" velem, viszont nős és bár nem akartam vele udvariatlan lenni, de elég egyértelműen távolságtartó lettem vele és jeleztem, hogy nős férfival nem kezdek. Viszont főnököm és heti szinten kell résztvennem az általa tartott tréningeken és ott viselkedik így velem ami borzasztó kellemetlen. Szinte kiútál a helyről, agresszív és feszült azóta a jelenlétemben. Miért csinálja? Nagyon kellemetlen.
(Nem ismerkedem, privát levelet ismerkedés céljából nem kérek! Köszönöm!)
2-es
Nagyon köszönöm! Nekem is volt már ilyen gondolatom, de félek, hogy az állásomba kerül.
De borzasztó úgy ülni bent egy tréningen, hogy érzed, hogy ki vagy útálva, ha véletlenül beszélnünk kell egymás felé ő nagyon durva és agresszív velem. Van, hogy el is fordul.
4-es
Úgysem fognak. Miért állnának ki??? Mindenkivel jó a kapcsolata, szeretik. Gondolom nem mozdult rá egyikre sem mert mind családos nő. Azt azért nem merte megtenni. Egy egyedülálló nő ilyen esetben mindíg alul marad.
Csak az agresszivítását nem értem. Nézzen levegőnek, legyen velem közömbös, de ne durva és lekezelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!