Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erzeketlenseg. Mit lehet tenni? Agresszív nyomulas?
Mit lehet tenni, ha a férj intenzív szexuális izgalom esetén nagyon nyomul?
Ne gondoljatok itt szó szerint agresszivitasra. Csak nem veszi le a jelzéseket.
Zavar, hogy érzéketlen, nem tud rám hangolodni...
Más is van ezzel így? Van megoldas?
Nyilván azon túl vagyunk. De akinek narcisztikus az anyja, abban marad nemi racizmis. Ergo saját magára figyel.
Szerinte meg én magamra, miért ndm konnyitek rajta ilyenkor.
Hát én nyomsbol nen szeretnék köszönöm
Egy agresszív állat a férjed! Most ez, később majd letépi rólad a ruhát és, horrobile dictu, megerőszakol! Vagy megüt, megver!
Ezt akarod? Egy ilyen agresszív nárcisztikus állattal akarod leélni az életed?!?
Azzonnal válj el és menekülj, menekülj, menekülj‼️‼️‼️‼️
Fu az ilyet en is itáltam egyik exemmel. Nem kémia flört iugalom volt köztünk hanem ha nem akartam szexet akkor nem baj de verjem már neki ki.
Erre elkezdtem még meg is undorodni a szextol..
Amikor az ember benne van egy helyzetben az válik termeszetesse egy idő után. Szóval igazából ki se kellene elegitenem ha nincs kedvem...? Hogy ugye segítsek neki...
Mert belegondolvailsen egyetlen exszel sem volt.
Persze nem a szoszerint kell a kérdés. Mert úgy nem kell. Ndm erőszak. Csak szemet dolog tőlem, "ha hagyom szenvedni "?
Csak mert sz fogalmazódott meg hogy nem az anyja vagyok akinek "kötelező " kliekegiteni a vágyait. Felnőtt ember, kettonkrol kéne ennek szólnia.(ő jóval nagyobb igényű mint en) nejem is van, hogy lenne igényem többre, dw nem mindig megoldható. De sokkal jobban bírom szex nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!