Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erzeketlenseg. Mit lehet tenni? Agresszív nyomulas?

Figyelt kérdés

Mit lehet tenni, ha a férj intenzív szexuális izgalom esetén nagyon nyomul?

Ne gondoljatok itt szó szerint agresszivitasra. Csak nem veszi le a jelzéseket.

Zavar, hogy érzéketlen, nem tud rám hangolodni...

Más is van ezzel így? Van megoldas?

szept. 28. 10:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Mondjuk mi lenne ha leülnétek és megbeszélnéd vele?
szept. 28. 10:52
 2/14 A kérdező kommentje:

Nyilván azon túl vagyunk. De akinek narcisztikus az anyja, abban marad nemi racizmis. Ergo saját magára figyel.

Szerinte meg én magamra, miért ndm konnyitek rajta ilyenkor.

Hát én nyomsbol nen szeretnék köszönöm

szept. 28. 10:53
 3/14 anonim ***** válasza:

Egy agresszív állat a férjed! Most ez, később majd letépi rólad a ruhát és, horrobile dictu, megerőszakol! Vagy megüt, megver!

Ezt akarod? Egy ilyen agresszív nárcisztikus állattal akarod leélni az életed?!?

Azzonnal válj el és menekülj, menekülj, menekülj‼️‼️‼️‼️

szept. 28. 11:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Fu az ilyet en is itáltam egyik exemmel. Nem kémia flört iugalom volt köztünk hanem ha nem akartam szexet akkor nem baj de verjem már neki ki.

Erre elkezdtem még meg is undorodni a szextol..

szept. 28. 12:06
 5/14 anonim ***** válasza:
*utáltam
szept. 28. 12:06
 6/14 A kérdező kommentje:
Úgy nem agresszív. Nem olyan. De igeb, amit az utolsó mond, olyasmi :/
szept. 28. 14:27
 7/14 anonim ***** válasza:
Megmondod neki, hogy számodra ez undorító. Ne folytassa addig míg ő maga is azzá nem válik, onnan már nincs visszaút. Amúgy miért mentél hozzá feleségül? Így tervezted leélni az életedet? Vagy mostanra telt be a pohár nálad?
szept. 28. 14:49
 8/14 A kérdező kommentje:

Amikor az ember benne van egy helyzetben az válik termeszetesse egy idő után. Szóval igazából ki se kellene elegitenem ha nincs kedvem...? Hogy ugye segítsek neki...

Mert belegondolvailsen egyetlen exszel sem volt.

szept. 28. 14:56
 9/14 A kérdező kommentje:

Persze nem a szoszerint kell a kérdés. Mert úgy nem kell. Ndm erőszak. Csak szemet dolog tőlem, "ha hagyom szenvedni "?

Csak mert sz fogalmazódott meg hogy nem az anyja vagyok akinek "kötelező " kliekegiteni a vágyait. Felnőtt ember, kettonkrol kéne ennek szólnia.(ő jóval nagyobb igényű mint en) nejem is van, hogy lenne igényem többre, dw nem mindig megoldható. De sokkal jobban bírom szex nélkül.

szept. 28. 14:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy ezt mondom, de egy hülegyerekhez mentél hozzá, nem férfihoz. A p.cse körül forog az élete. Küldd le havat lapátolni. Azért nősült meg, hogy más fáradozzon a kis kuk.jával, ne neki kelljen? Ovis színvonal. Hagyod szenvedni? Fárassza le magát, mindjárt nem ez lesz az élete középpontja. Nehogy szülj neki, nézd meg, hajlandó-e felnőni. (Nem fog.) Mindez persze csak akkor érvényes ha valóban túl gyakran jár ezen az esze, tulajdonképp máson sem.
szept. 28. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!